menu

Rummeligt og godt beliggende sommerhus

Hyggeligt sommerhus beliggende kun 500 m. fra en af Danmarks mest børnevenlige badestrande og på en 2.871 m2 stor grund med lille bæk løbende op langs skellet mod øst.

Grunden er godt bevokset med træer og buske hvilket gør det spændende og holde øje med det rige dyreliv der er at finde på grunden. Der er kun en rask cykeltur til Havnebyen Ålbæk hvor der både er spise steder, dagligvarebutikker, ølhus, frisør samt meget mere.

Sommerhuset er af ældre dato men fungere og er super hyggeligt med store vinduespartier mod sydvest, hvor lyset strømmer ind og udsigten til grunden kan nydes mens dyrene går og spiser.

Sommerhuset som er opført i 1964 har et boligareal på 62 m2 + 15 m2 overdækket sydvest vendt terrasse og rummer hele 3 værelser, badeværelse og køkken med ovenlysvindue og med kig ind i stuen hvor der både er plads til spiseplads og stue med brændeovn. Yderligere er der skydedørsparti fra stue til overdækket terrasse samt store vinduespartier mod vest som giver det skønneste lysindfald.
Fra det ene værelse er der udgang til helt ugeneret morgenterrasse hvor der også er en lille overdækning samt indgang til indbygget skur.

Kunne dette ældre men super hyggelige sommerhus være noget for dig så tøv ikke med at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Calundan.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Blåbærvej 24, Napstjert, Jerup
Sag: 111023-2

Boligareal m262
Bebygget areal m2 62
Grundareal m2 2871
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1964

Boligen er set gange680

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Blåbærvej 24, Napstjert, Jerup - 111023-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau