menu

Sommerhus beliggende tæt på Frederikshavn og i anden række

Er du på udkig efter et sommerhus beliggende i det attraktive sommerhusområde lige nord for Frederikshavn? Nu har du muligheden for at realisere drømmen om dit eget sommerhus, da Kæruldvej 7 nu søger ny ejer.

Sommerhuset ligger i anden række på en skøn grund på hele 1.297 m², blot 300 meter fra den dejlige badestrand. Derudover er der kun 800 meter til det idylliske miljø ved Rønnerhavnen, hvor du finder legeplads, ro- og kajakklub, og den populære restaurant ”Pennas”. Nær havnen ligger også den berømte ”Palmestrand” med beachvolley bane, håndboldbane, tangparasoller og solvogne. Desuden er området tæt på Frederikshavn Golfklub, en dagligvarebutik, et kommende moderne padelcenter, og Frederikshavns centrum er kun 3,5 km væk.Sommerhuset indeholder: Entré - Badeværelse med brusekabine – Soveværelse med loft til kip - Gæsteværelse med seng, 2 køjer og skab - Køkken med hvide fronter - Lys og rummelig opholds- og spisestue med brændeovn (skal udskiftes), hvidmalet loft til kip, luft-til-luft varmepumpe, og udgang til både en morgenterrasse og en aftenterrasse. Store gulv-til-loft vinduespartier mod øst/syd og vest, der lader lyset strømme ind i rummene.Sommerhuset er i 2013 blevet udvidet med en tilbygning mod vest på ca. 18 m², så boligarealet nu er 72 m².

I forbindelse med tilbygningen blev taget udskiftet og den gamle del af huset blev efterisoleret med 95 mm. Desuden blev det store vindueshjørneparti mod øst udskiftet i 2020, hvilket har øget komforten betydeligt.Herudover medfølger en carport fra 1987 på 15 m² og et indbygget udhus på 4 m².En god mulighed for at erhverve et velbeliggende sommerhus i tæt på Frederikshavn og som ikke er bundet af en udlejningsaftale.Der er indlagt fiber-internet i sommerhuset så der kan arbejdes hjemmefra

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Kæruldvej 7, Frederikshavn
Sag: 021024-2

Kontantpris 995.000
Ejerudgifter pr. mdr1.574
Boligareal m272
Carport areal m215
Bebygget areal m2 76
Grundareal m2 1297
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1970
Ombygget2014

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter5.740 / 4.517
Udbetaling50.000
Ejerudgifter pr. mdr1.574

Boligen er set gange759

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kæruldvej 7, Frederikshavn - 021024-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau