menu

Unik investeringsmulighed: Charmerende byejendom med 4 lejemål

Velkommen til denne ejendom beliggende i hjertet af en velfungerende oplandsby tæt på Hjørring. Ejendommen, som oprindeligt blev opført i 1957, fremstår idag som en indbydende investering med sine fire veludlejede lejemål og et samlet boligareal på 243 kvadratmeter. Grundarealet udgør et areal på 381 kvadratmeter.

Ejendommens facade blev omhyggeligt netpudset og malet i 2021, hvilket bidrager til det tiltalende ydre, sammen med det lille gårdmiljø. Denne ejendom repræsenterer en solid konstruktion, der har stået tidens prøve. Indenfor finder man de fire lejemål fordelt over ejendommen. Tre af disse består af et værelse, en rummelig stue med trægulv, entre med praktiske klinkegulv, et funktionelt køkken udstyret med god skabsplads samt ovn, emhætte og komfur. Badeværelserne er ligeledes velholdte med klinker på både gulve og vægge samt bruseniche og vægarrangement inklusive vaskemaskine. Det fjerde lejemål byder endvidere på endnu et værelse, hvilket giver ekstra plads til den større familie eller som arbejdsværelse.

Lejemålene fremstår alle i fin stand takket være løbende vedligeholdelse og opdateringer gennem årene. Dette sikrer ikke kun at ejendommen er attraktiv for nuværende såvel som potentielle lejere.

Ydermere byder lokalområdet på alt hvad hjertet begærer af faciliteter - fra gode indkøbsmuligheder til lægehus - alt sammen indenfor kort afstand fra ejendommen. Denne kombination af byejendommens kvaliteter samt dens placering i et levende lokalsamfund gør denne ejendom til en unik mulighed for den seriøse investor eller dem der drømmer om at blive det.

Særdeles velholdt byhus i 2 etager indrettet med 4 gode lejeboliger.

Ejendommen er udvendigt renoveret med netpudsede og malede overflader, termoruder og stålplader/ligner tegl som som tagbelægning

Der er 2 lejligheder i stueplan der hver indeholder - opholds og spisestue - køkken, værelse og soveværelse og godt badeværelse med bruseniche og bord, vaks og skabsarrangement.

Til 1. sal er der ståltrappe hvorfra der er indgang til de 2 lejligheder som hver indeholder - entre - badeværelse med bruseniche og bord, vask og skabsarrangement - kombineret opholds og spisestue og elementkøkken.

Der er endv. fælles vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Ejendommen står i rigtig fin stand og er fuld udlejet..

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Der er særskilt varmemåler til hver lejlighed.

Der er offentlig vand og der er egen vandmåler til hvert lejemål.

Der er særskilt elmåler til hvert lejemål.

Tårs by ligger ca. 8 kilometer sydøst for Hjørring og der er skole, ældrecenter, læge, gode indkøbsmuligheder, idrætshal og udendørs sportsaktiviteter m.v.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Bredgade 58A, Tårs
Sag: 02032024

Kontantpris 1.095.000
Ejerudgifter pr. mdr5.005
Boligareal m2243
Bebygget areal m2 138
Grundareal m2 381
Etager2
Byggeår1957
Ombygget1995
Energiklasse

Standard finansiering
Udbetaling1.095.000
Ejerudgifter pr. mdr5.005


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Bredgade 58A, Tårs - 02032024

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Centralvej 19A, st.
Ålbæk
Kontantpris595.000
Boligareal m2244
Sæbyvej 836
Tårs
Kontantpris735.000
Boligareal m2305
Munkevej 15
Strandby
Kontantpris895.000
Boligareal m2182
Sdr. Havnevej 7A, st.
Ålbæk
Kontantpris750.000
Boligareal m2169