menu

831 m2 bygning + mulighed for udeservering i egen ca. 500 m2 gård

En af de mest markant synligt beliggende ejendomme tæt på Skagen Havn og i Centrum af Skagen udlejes. Ejendommen har huset Harald Christiansen´s skibsproviantering og vinhandel i gennem de seneste mere 30 år.

Ejendommen/lejemålet er i et plan og omfatter ca. 831 m2 areal, fordelt på kontorer, mandskabsfaciliteter, toiletter, kantine, kølerum, fryserum, 3 lagerrum, ca. 200 m2 butik m.v.. Fra de 3 lagerrum er der direkte udgang gennem aluport til parkering og til og frakørsel til ejendommen/lejemålet.

Ejendommen er beliggende på en godt 1.400 m2 stor grund, hvor der er ca. 500 m2 lukket gårdareal som ville være særdeles velegnet til udeservering. eller andet formål som kan lejes på nærmere aftale vilkår.

Ejendommen/lejemålet er i en god stand og såfremt en kommende lejer ikke nødvendigvis har brug for hele ejendommen/lejemålet er udlejer indstillet på at opdele denne i 2 selvstændige lejemål.

Ejendommen er beliggende overfor Skagen Havn/lystbådehavn og Bindebølshusene og kun et stenkast fra byens centrum. Der vil være en løbende kundestrøm af såvel Skagboer som de mange Turister der kommer til Skagen.

Et attraktivt lejemål med stor udegård/udeserveringsareal med en helt unik beliggenhed.

Lejemålet kan opdeles i 2 lejemål efter nærmere aftale med udlejer.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Vestre Strandvej 6, Skagen
Sag: SKAVEST6

Erhvervsareal m2831
Bebygget areal m2 831
Grundareal m2 1412
Energiklasse


Book fremvisning

Book en fremvisning

Vestre Strandvej 6, Skagen - SKAVEST6

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Søndergade 183A
Frederikshavn
Kontantpris450.000
Boligareal m260
Barfredsvej 97
Frederikshavn
Kontantpris400.000