menu

160 m2 stort butikslokale i markant hjørneejendom på Gågaden i Skagen.

Attraktivt 194 m2 forretnings lejemål i moderniseret butikscenterejendom ved gågadens start i det centrale kryds i Skagen, hvorfra trafikken mod Grenen, museerne og havnen fordeles. Iøjnefaldende facade og udstillingsvinduer med markant indgangsparti og med stor synlighed til gågaden, Sct. Laurentii Vej, samt til egen overdækket arkade i centergård. To minutter gang til togstationen og store offentlige p-pladser,

Lejemålet indeholder 160 m2 i gadeplan bestående af stort regulært butikslokale, baglokale/lager, toilet og køkken i gadeplan.

Der er endvidere 34 m2 velfungerende lagerrum i kælderen samt brugsret, sammen med øvrige lejere, til praktiske fællesrum i ejendommen efter udlejers anvisninger.

Der er ydermere store udendørs, delvist overdækkede, salgsarealer i ejendommens arkade.

Ret til Leje og brug af udstillings bånd i gågaden.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder med tre butIkslejemål i stueplan, mens 1. og 2. sal er indrettet til hoteldrift. Ejendommens nærmeste naboer er bl.a. NETTO, ALDI, BRUGSEN OG MATAS.Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sct. Laurentii Vej 26C, ST., MIDTPUNKT SKAGEN, Skagen
Sag: SKA30

Erhvervsareal m2450
Bebygget areal m2 194
Grundareal m2 871
Energiklasse


Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 26C, ST., MIDTPUNKT SKAGEN, Skagen - SKA30

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering