menu

402 m² butikslejemål som fordeler sig med 191 m² butikslokaler i gadeplan, 110 m² butik og velfærd på 1. sal. og 101 m² lagerlokaler i kælder.

Attraktivt 402 m2 forretningslejemål i moderniseret butikscenterejendom ved gågadens start i det centrale kryds i Skagen, hvorfra trafikken mod Grenen, museerne og havnen fordeles. Iøjnefaldende facade og udstillingsvinduer med stor synlighed til gågaden, Sct. Laurentii Vej, samt til egen delvis overdækket arkade i centergaard og indfaldsvejene. To minutters gang til togstationen og offentlige P-pladser.

Lejemålet indeholder: 191 m2 Store regulære butikslokaler i stueplan, herfra markant trappe til 1. sal der indeholder 110 m2 salgslokale samt og personalerum med køkken og toilet. Der er endvidere 101 m2 velfungerende lagerrum i kælderen samt brugsret, sammen med øvrige lejere, til praktiske fællesrum i ejendommens kælder efter udlejers anvisninger.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder med tre butikslejemål i stueplan, mens 1. og 2. sal er indrettet til hoteldrift.

Ret til leje og brug af udstillingsbånd i gågaden.

Ejendommens nærmeste naboer er bl.a. NETTO, ALDI, BRUGSEN og MATAS. .


Butikken er ledig pr. 1. oktober 2020 og kan klargøres til ny lejer med kort varsel.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sct. Laurentii Vej 26A, MIDTPUNKT SKAGEN, Skagen
Sag: SCTLAU26

Erhvervsareal m21417
Bebygget areal m2 402
Grundareal m2 871
Energiklasse


Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 26A, MIDTPUNKT SKAGEN, Skagen - SCTLAU26

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering