menu

Synligt beliggende lejemål i Frederikshavn Vestby.

Markant beliggende 2.184 m² lejemål udlejes.

Attraktivt beliggende lejemål i den vestlige del af Frederikshavn med omkringliggende naboer såsom Garant, Harald Nyborg, Sadolin, MENY, Skousen, Pet World, T. Hansen, Quick Pot, FTZ Autodele m.fl..

Ejendommen passeres dagligt af mere end 5.000 årsdøgnstrafikanter og ligger dermed med stor synlighed.

Ejendommen er indrettet med regulært 1500 m2 godt butikslokale med marmorsplit gulvbelægning og 4.5 m frihøjde, ca. 400 m2 koldlagerlokale med 4.5 m frihøjde med port dels mod vest og dels mod øst, og 284 m2 fordelt på kundetoilet, teknikrum, personalerum/toilet med badefaciliteter, kantine med keramisk kogeplader, indbygningsovn, opvaskemaskine samt nedhængt akustikloft med planforsænket belysning.

Endvidere er lejemålet med marmorsplit gulvbelægning og nedhængt belysningsarmaturer i butik. I lager er gulvbelægningen flisebelagt. Lofter mellem stålspær er med stålplader. Der er strålepanelvarme opsat under loft.

Ejendommen opvarmes med naturgas og er energimærket med mærket C.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Suderbovej 11, Frederikshavn
Sag: BYGMA

Bebygget areal m2 2184
Etager4
Byggeår2009
Energiklasse


Book fremvisning

Book en fremvisning

Suderbovej 11, Frederikshavn - BYGMA

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering