menu

Frederikshavns bedste udsigtsgrunde

På Østeråsene 4 finder I denne skønne helårsgrund på 864 m², hvor I har muligheden for at bygge netop jeres drømmevilla. Grunden er beliggende i et nyere villakvarter på en lukket og børnevenlig villavej i den vestlige del af Frederikshavn, tæt på Børnehaven Øster Dahl. Kvarteret er med de lukkede villaveje og godt naboskab ideelt til børnefamilier, og der er rig mulighed for at finde legekammerater i området.

Området Øster Dahl er højtbeliggende, kuperet og med en fantastisk udsigt med kig til både vand, skov og marker, så der er mulighed for at følge med i årstiders udvikling både ude og inde. Visionen for Øster Dahl var at skabe en grøn bydel, et attraktivt og spændende boligområde, hvor der på grund af det kuperet terræn er mulighed for at opføre helt unikke og arkitektonisk spændende boliger på landskabets og naturens præmisser.

Prisen for grunden er kun kr. 295.000,00 inkl. moms, men plus tilslutningsudgifter.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Østeråsene 4, Frederikshavn
Sag: 6019

Grundareal m2 864

Boligen er set gange3958

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østeråsene 4, Frederikshavn - 6019

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau