menu

Velholdt andelsbolig i atletikkverteret

Beliggende i det populære atletikkvarter, i den nordlige del af Frederikshavn, finder vi denne yderst velholdte andelsbolig rækkehus med 101 veldisponeret bolig m². Til andelsboligen hører en træcarport med tilbygget redskabsskur i forlængelse heraf.

Boligen indeholder: Entré/bryggers med indbygget højskabe og bord med vask og plads til vaskemaskine – Et værelse med indbygget højskabe – Et rummeligt køkken alrum indeholdende køle- fryseskab, ovn med keramisk kogeplade, emhætte og opvaskemaskine – I åben forbindelse med alrummet ligger kombineret spise- opholdsstue – Et værelse med indbygget højskabe – Baggang med udgang til haven – Badeværelse med klinker, stor bruseniche og indbygget skabsarrangement omkring vasken – Et soveværelse med indbygget højskabe.

Boligen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme overalt. I de to entréer og badeværelset findes er der lyse klinke gulve mens resten af boligen er belagt med et nydeligt og velholdt trægulv.

Fra alrummet har du udgang til lukket og ugeneret sydvendt terrasse, hvor der bliver rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. Boligens udeareal består af nøje placeret flisebelægninger og yderste velholdte blomsterbede og træer, hvilket fremstår smukt året rundt, uden den helt store vedligeholdelse.

Alt i alt er der her tale om en andelsbolig som giver et komplet og fuldendt helhedsindtryk – absolut værd et kig.

Ring på 98434300 for en fremvisning.

Michael Steinmann Calundan
Kontakt:
Michael Steinmann Calundan

Badmintonvej 12, Frederikshavn
Sag: 311018-1

Boligareal m2101
Udhus m218
Carport areal m218
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2004
Energiklasse

Boligen er set gange2261

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Badmintonvej 12, Frederikshavn - 311018-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau