menu

Indflytningsklart rækkehus på 83 m²

Indflytningsklart rækkehus (ejerlejlighed) med et boligareal på 83 velindrettede kvadratmeter og et nemt grundstykke som er udlagt i en stor sydvest vendt flisebelagt terrasse samt et lille græsplæneareal som delvis er omkranset af skærver.

Rækkehuset, som fremstår i en særdeles pæn og velholdt stand, er jf. energimærket isoleret med 300 mm isolering på loftet ligesom det er oplyst at hulmuren er efterisoleret med granulat. Herudover har sælger indenfor det seneste år fået udskiftet termoruderne i vinduerne til energiruder.

Ejerlejligheden indeholder: Entre med klinkegulv og gulvvarme - Stort dejligt køkken/alrum med klinkegulv med gulvvarme, tidløse hvide køkkenelementer og plads til både vaskemaskine og tørretumbler (pænt gemt væk i højskab) - Børneværelse, ca. 9 m² - Opholdsstue med gulvvarme samt udgang til delvis overdækket og flisebelagt terrasse - Badeværelse med klinkegulv og bruseniche - Godt soveværelse med skydedørsgarderobe.

Ejerforeningen består af i alt 6 ejerlejligheder, hvortil der er fælleshus med eget aflåseligt tremme rum.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Skivegade 29, Frederikshavn
Sag: 301121-1

Boligareal m283
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1964
Energiklasse

Boligen er set gange1135

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skivegade 29, Frederikshavn - 301121-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Markedsvej 29, St.
Frederikshavn
Kontantpris745.000
Boligareal m267