menu

Nordre Skanse - Rækkehus på 134 m²

I årene 1627 - 1629 blev Fladstrands første fæstningsanlæg, Nordre Skanse, bygget af tyske tropper under Trediveårskrigen, og det er kun et stenkast fra dette historiske vingesus, at du finder dette skønne rækkehus som blev opført i 1980 og som er med et velindrettet boligareal på 134 m².

Palmestranden med beachvolley bane, håndboldbane, tangparasoller, solvogne samt Rønnerhavnen med bl.a. jollehavn, samt ro- og kajakklub, skole, indkøb og centrum kan nås på ca. 5 - 6 minutter på cykel.

Rækkehuset indeholder: Entre med klinkegulv og skabe - Skønt stort køkken/alrum med udgang til flisebelagt terrasse, rummelig spiseplads samt brugervenlig trappe til 1. sal - 2 børne-/ gæsteværelser - Gæstebadeværelse med bruseniche, klinkegulv med gulvvarme samt håndklædeholder med varme - Bryggers med egen indgangsdør, klinkegulv, skabe, bord med vask og plads til vaskemaskine.

1. sal indeholder: Dejlig opholdsstue med skrå loftskonstruktion, med udgang til en altan på ca. 6 m² og hvorfra udsigten til havet og grundejerforeningens grønne og velplejet område kan nydes - Soveværelse med skydedørsgarderobe og direkte indgang til både badeværelse og lille garderobe-/opbevaringsrum - Badeværelse med bruseniche og klinkegulv

Rækkehuset opvarmes med fjernvarme og har et energimærke B.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Nordre Skanse 6, Frederikshavn
Sag: 301017-1

Kontantpris 1.095.000
Ejerudgifter pr. mdr1.938
Boligareal m2134
Bebygget areal m2 71
Grundareal m2 159
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1980
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter4.889 / 4.073
Udbetaling55.000
Ejerudgifter pr. mdr1.938

Boligen er set gange4855

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nordre Skanse 6, Frederikshavn - 301017-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau