menu

Charmerende enderækkehus på hele 223 m2 i midtbyen.

Vi er taget en tur til det attraktive Ørnevejskvarter, hvor denne flotte ejendom fra 1929 med i alt 3 rækkehuse er beliggende. Ørnevejskvarteret er beliggende centralt i Frederikshavn tæt på både bibliotek, svømmehal og bymidtens mange restauranter og hyggelige gågademiljø.

Dette charmerende enderækkehus har et boligareal på hele 223 m2, fordelt på stueplan, 1.sal og en flot udnyttet tagetage, samt en 80 m2 lavloftet kælder som pt. benyttes til vinkælder, vaskerum, værksted og til opbevaring. Der er adgang til rækkehusets kælder fra både gadeplan og fra boligens entre.

Rækkehuset er beliggende på en 462 m2 stor grund med nord/vest vendt have og terrasser, og indeholder: Stor entre med trappe til 1.sal og til kælderen - Flot lyst HTH køkken med udgang til hævet træterrasse - Stor spisestue - Lille gæstetoiolet - Opholdsstue med brændeovn og læsestue, også med udgang til træterrassen. Læsestuen kan nemt laves til ekstra værelse, hvis køber har behov for dette.

1.salen indeholder: Lille gang - Badeværelse med bruseniche - Stort værelse/kontor - Soveværelse med udgang til tagterrasse - Gennemgangsværelse med trappe til tagetagen. Værelset har tidligere været 2 værelser, og nemt deles op igen så man får et ekstra værelse.

Tagetagen, som er på hele 47 m2, benyttes pt. som opholds- og gæsterum. I de skrå vægge er der isat ovenlysvinduer som giver rummet en rigtig god belysning. Der er desuden loft til kip i tagetagen, og de fritlagte bjælker giver rummet en helt speciel atmosfære som helt sikkert skal opleves.

Alt i alt et charmerende enderækkehus, med en rigtig god central beliggenhed, og med masser af plads på de mange kvadratmeter.

Ring på 98434300 for fremvisning af dette charmerende rækkehus.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Ørnevej 55, Frederikshavn
Sag: 300817

Kontantpris 1.795.000
Ejerudgifter pr. mdr1.761
Boligareal m2223
Kælderareal m280
Bebygget areal m2 96
Grundareal m2 462
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer3
Byggeår1929
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter7.478 / 6.503
Udbetaling90.000
Ejerudgifter pr. mdr1.761

Boligen er set gange7055

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ørnevej 55, Frederikshavn - 300817

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau