menu

Fritliggende andelsbolig med boligafgift på kun kr. 2.700,-

Det er ikke ofte, at en af de attraktive andelsboliger beliggende på Apholmenvej/Askekrogen udbydes til salg, så hvis du er interesseret og gerne vil have en fremvisning, er det bare at ringe på telefon 98434300.

Den månedlige boligafgift er KUN kr. 2.700,- og andelsboligforeningen har et forholdsmæssigt beskedent DLR realkreditlån, som er UDEN renteswap. Foreningen består af 17 fritliggende andelsboliger som er opført i 1989.

Andelsboligen, som er med et boligareal på 95 m² + 23 m² udestue, er skønt beliggende i kort afstand til bl.a. Frederikshavn Golfklub, dagligvarebutik og ikke mindst Frederikshavns dejlige badestrand med klitter og fint hvidt strandsand.

Andelsboligen indeholder: Entre - God opholdsstue med udgang til udestue - Alrum - Køkken - 2 værelser med skabsplads - Bryggers med klinkegulv, bord med vask samt plads til vaskemaskine - Soveværelse med skabe - Lyst badeværelse med klinkegulv med gulvvarme samt bruseniche - Udestue på ca. 23 m².

Til andelsboligen har I en skøn og helt ugeneret have med 2 flisebelagte terrasser, hvor der er rig mulighed for at nyde sommerens solrige dage i hyggeligt selskab med venner og familie, eller foreningens andre beboer. Endvidere høre en fin carport og 2 gode udhuse til andelsboligen.

En skøn fritliggende andelsbolig i en god andelsboligforeningen, som bestemt er et besøg værd.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Apholmenvej 6, Frederikshavn
Sag: 300418-1

Boligareal m295
Carport areal m227
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1989
Energiklasse

Boligen er set gange2422

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Apholmenvej 6, Frederikshavn - 300418-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau