menu

Unik udsigtsvilla i Gl. Kilden med varmepumpe og solceller

Højt beliggende i Gl. Kilden finder vi denne 282 m2 store udsigtsvilla med Vandværksskoven som nærmeste nabo.

Gl. Kilden er beliggende i bakkerne vest for byen. Området ligger midt i et naturskønt område og grænser op til et af kommunens flotte skovområder. Udover stier og veje i det smukke skovområde, som grænser op til Gl. Kilden, er der flere anlagte stier gennem boligområdet. Der er offentlig adgang til disse stier, som byder på mange dejlige naturoplevelser og de kan anbefales til gå-, vandre- eller løbeture.

Villaen er opført i 1966 på en 2.145 m2 stor grund, der støder op til skøn rekreativt skovområde. Ikke langt fra villaen er desuden Cloostårnet og den 100 år gamle Vandværksskov, hvor der ligeledes findes skønne områder og stier.

Vi ankommer til villaen langs den flotte indkørsel, hvor det første man møder, er en helt storslået udsigt ud over Frederikshavn og Kattegat. Sælger har i 2019 opført et rigtig lækkert orangeri ved den store udsigtsterrasse. Der er godt med plads i den 30 m3 store indbyggede garage, og fra garagen er der direkte adgang til villaen som indeholder: Entré med fin plads til garderobe - Stort og lyst køkken/alrum med rigtig flotte poleret italienske klinker, og med store vinduespartier hvorfra den unikke udsigt kan nydes. Fra køkkenet er der udgang til en stor træterrasse hvorfra der er panoramaudsigt til både skov, marker, byen og havet. Lys fordelingsgang - Gæstebadeværelse - 2 værelser - Hyggeligt område med bar og udgang til lukket sydvendt gårdhave - Stort soveværelse med skabsvæg - Badeværelse med dobbeltvask og skøn stor bruseniche. Stuerne i villaen er placeret så udsigten kan nydes i fulde drag. I opholdsstuen er der desuden flot pejseindsats, og adgang til stort værelse/kontor.

Grunden omkring villaen er primært anlagt med græsplæner og flotte farvestrålende buske. Ved den helt lukkede sydvendte gårdhave er der flere overdækkede arealer, hvor man kan opholde sig helt uforstyrret og nyde de varme sommeraftener.

En særdeles velopført og godt vedligeholdt villa, i gode kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Villaen opvarmes via en luft-til-vand varmepumpe og har fået monteret solceller.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Ryetsvej 40, Kilden, Frederikshavn
Sag: 300120-2

Kontantpris 4.795.000
Ejerudgifter pr. mdr3.775
Boligareal m2282
Udhus m213
Bebygget areal m2 318
Grundareal m2 2145
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1966
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter20.216 / 17.259
Udbetaling240.000
Ejerudgifter pr. mdr3.775

Boligen er set gange1740

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ryetsvej 40, Kilden, Frederikshavn - 300120-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Orionvej 30, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.595.000
Boligareal m2224