menu

Bratten - skønt fritidshus med under 500 m til stranden

2500 m² ugeneret grund, 38 m² garagebygning, velindrettet boligareal, fantastisk skøn overdækket terrasse, strandnær beliggenhed og meget mere får I som ejer af dette skønne sommerhus som er beliggende ved Bratten Strand.
Fritidshuset, som er med et boligareal på 91 m² + udhus på 6 m² med plads til bl.a. tørretumbler, fremstår i en rigtig god stand og har bl.a. siden (gen)opførelsen fået pålagt et flot listedækket paptag, som giver taget en karakterfuld overflade. Herudover medfølger der en 38 m² stor garagebygning, ligeledes med listedækket tag. Bygningen er opdelt i garage med støbt gulv og elport, stort udhus/værksted og værelse (ikke er godkendt som boligareal). Omkring sommerhuset er anlagt gode træterrassearealer og ikke mindst den vestvendte overdækket aftenterrasse er et kæmpe aktiv for udelivet.

Fritidshuset indeholder: Kombineret spiseplads, køkken og opholdsstue med loft til kip og trægulv. Køkkenet er med hvide elementer og der er direkte udgang til en vidunderlig overdækket terrasse. Opholdsstuen er med brændeovn, varmepumpe og med et skønt lysindfald fra det store sydvendte vinduesparti. I vinduespartiet er der terrassedør som giver adgang til den delvis overdækket sydvendte terrasse - Entre - 3 værelser - Soveværelse - Badeværelse med bruseniche med fliser på gulv og vægge samt hvidt klinkegulv med elgulvvarme - Udhus med bl.a. tørretumler findes via separat indgang mod øst.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand, og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag. Ved købmanden er der en stor legeplads og kan du forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød, m.v.. I sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby, som Coop 365 i Elling nås i bil på under 5 minutter.

Sælger har ikke udlejet fritidshuset, så der overtages ingen udlejningsforpligtigelser og I kan således fuldt ud disponere over huset fra overtagelsesdagen som dog tidligst kan være omkring Påske 2022.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Bugten 17, Bratten, Jerup
Sag: 300120-1

Kontantpris 1.495.000
Ejerudgifter pr. mdr2.192
Boligareal m291
Garage areal m238
Bebygget areal m2 97
Grundareal m2 2500
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1994

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter6.572 / 5.565
Udbetaling75.000
Ejerudgifter pr. mdr2.192

Boligen er set gange2193

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Bugten 17, Bratten, Jerup - 300120-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Havremarken 9
Strandby
Kontantpris1.350.000
Boligareal m280