menu

En villa, som skal opleves

Arkitekttegnet og inspirerende bolig med en særdeles attraktiv udsigt til Kattegat og Vandværksskoven. Her har arkitekterne virkelig formået at udnytte grundens terræn til at skabe en skøn bolig. Villaen er bygget af nuværende ejer i 1989. Byggeriet er i flere niveauer, som er med til at give huset en spændende indretning.

Hele villaen er grundmuret – også indvendige vægge - og efterfølgende vandskuret. Villaen har et bebygget areal på 212 m2 med særdeles velindrettet boligareal på 178 m2 i stueplan + 71 m2 kælder og hertil muret redskabsrum og carport.

Materialevalget er af høj kvalitet efter nutidens ønsker – med blandt andet flot Unoform køkken. Alle indvendige skabe er også Unoform. Lækkert trægulv fra Trip Trap i hele boligen – bortset fra flisegulv i badeværelser samt for- og baggang. Villaen er bygget med ensrettet stor taghældning med listetag. Alle indvendige lofter i stueplan er i træ. Dørene er i massivt træ.

Boligen indeholder entre med klinkegulv med gulvvarme. – Stort bryggers med bord, vask og skabe samt Miele vaskemaskine og tørretumbler. Indbygget naturgas varmeanlæg i skab – Lækkert køkken/alrum med Miele kogeø og opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn samt mikro. Fra køkken/alrum er der via dobbelt glasdør direkte adgang til østvendt afskærmet terrasse. Fra køkkenet er der adgang til husets hall med lysindfald fra oven og med indbyggede skabe. Fra hall’en er der fire trin op til den store stue med tilhørende kontor. Fra det store ”gulv til loft vinduesparti” i det syd-/østvendte hjørne af stuen, har man en særdeles formidabel panoramaudsigt til have, hav og skov. Kontoret kan afskærmes fra stuen med en stor skydedør, og der er direkte adgang fra glasdør til den syd- og vestvendte terrasse, som har en flot udsigt ud over Kattegat. Soveværelset har direkte adgang til badeværelse med opvarmet gulv, italienske marmorklinker, badekar, bruseniche, 2 vaske og skabe. Desuden er der et gæstetoilet med opvarmet klinkegulv og bruseniche. Der er yderligere to værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til den syd-/vestvendte terrasse. Boligen har i alt 4 værelser.

Fra hall’en er der nedgang til kælderetagen. Her er der en stor gildesal/aktivitetsrum med et stort vinduesparti og direkte udgang til haven. Ideelt som motions- og hyggerum for hele familien. Ved siden af er der opbevaringsrum med skabe og hyldeopbygning til viktualier, mm. Desuden er der i kælderetagen en eksklusiv vinkælder, som har optimal temperatur hele året.

På de tre sider af huset er der en velanlagt have med frugttræer og køkkenhave.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Tronderupvej 20, Kilden, Frederikshavn
Sag: 291020-1

Kontantpris 4.295.000
Ejerudgifter pr. mdr3.409
Boligareal m2178
Kælderareal m271
Bebygget areal m2 212
Grundareal m2 1725
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1989
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter17.804 / 15.490
Udbetaling215.000
Ejerudgifter pr. mdr3.409

Boligen er set gange2991

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tronderupvej 20, Kilden, Frederikshavn - 291020-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Orionvej 30, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.595.000
Boligareal m2224
Golfsvinget 12
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2277
Golfvej 50
Frederikshavn
Kontantpris4.500.000
Boligareal m2248