menu

LYSTEJENDOMMEN NIELSTRUPGAARD – PERFEKT BELIGGENDE KUN 30 KM SYD FOR SKAGEN OG 8 KM FRA FREDERIKSHAVN.

Ejendommen Nielstrupgaard er beliggende i Nielstrup direkte ud til Skagensvej som passeres af mere end 8 tusinde årsdøgnstrafikanter, og i kort afstand til den børnevenlige og attraktive badestrand Bratten Strand.

Ejendommen sælges med et jordtilliggende på ca. 4 ha som ligger rundt om ejendommen. Ca. 1,8 ha udgør fredskov.

Ejendommen har et fritliggende stuehus i 2 plan der indeholder: Flot stor hall med trappe til overetage – Stor vinkelstue med nyt gulv og muret pejs, udgang til terrasse og have. Der er i øvrigt anlagt en trafikstøj-dæmpende høj langs vejen. Spisekøkken (uden køkkenelementer) klar til at få et nyt lækkert design. I forlængelse af køkkenet har vi et rummelig viktualierum. Fra både hall og køkken, er der adgang til en stor flot og lys spisestue med smukke fløjdøre med sandblæst motiv.

Nu kommer vi ned i stuehusets 2. afdeling, som kan indrettes til teenageafdeling eller kontor og forretning. Her er egen indgang, værelse og badeværelse. Fyrrum med stor tøjvaske- og tørreplads, endnu et værelse/hobbyrum. Fra hobbyrummet er der direkte adgang til den indbyggede garage som desuden har bilgrav.

Overetagen indeholder i alt 4 værelser: Fordelingsgang - Stor stue - 2 værelser - stort østvendt soveværelse med udgang til altan med skøn udsigt. Samt 1 badeværelse.

Udover stuehuset består ejendommen af en mindre, men original stald.

En nyere opført stor lade og hestestald, med støbt gulv. Der er desuden opført hele 11 hestebokse. Laden kan også anvendes til f.eks. værksted eller butik.

En stor ejendom med utrolig mange muligheder. Her er plads og højt til loftet, på samme tid tæt på byen og med et strejf af det dejlige Skagenslys. Herudover får I virkelig meget for pengene. Det er ikke et decideret håndværkertilbud, men boligen kræver indretning, nyt køkken og evt. andre fornyelser. Derfor er prisen en DECIDERET håndværkertilbuds-pris!

Kuriosum; ejendommen blev i 1968 købt af Frederikahavneren og den tidligere professionelle fodboldspiller Harald Nielsen. Foran Arena Nord i Frederikshavn, er Harald hyldet med en plads og en bronzestatue.

Nielstrup er en lille by, med et godt naboskab, der er endda en lille tennisklub 200m fra ejedommen, og blot 500m til Rimmen station, hvor der går tog til enten Frederikshavn eller Skagen ca. hver ½time. Der er gode indkøbsmuligheder mm. i nabobyerne Strandby og Elling.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Skagensvej 322, Nielstrup, Jerup
Sag: 290518-1

Boligareal m2306
Erhvervsareal m2748
Bebygget areal m2 180
Grundareal m2 54740
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1968
Energiklasse

Boligen er set gange8632

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skagensvej 322, Nielstrup, Jerup - 290518-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau