menu

Unik villa med en unik beliggenhed !!!

I første række i det super attraktive Bangsbostrand finder du denne helt enestående beliggende liebhavervilla med direkte adgang til dejlig sandbadestrand og med en uspoleret panorama udsigt ud over havet.

Grundarealet er på 2.070 m² og på den østvendte del af grunden er der anlagt en vidunderlig stor hårdttræsbelagt terrasse, hvorfra den flotte solopgang og morgensolen nydes. Stranden er den nærmeste nabo mod øst så der er mulighed for en frisk morgendukkert såvel om sommeren som om vinteren.

Mod vest er der etableret en skøn, ugeneret og lukket atriumgård.

Villaen fremstår 100 % indflytningsklar idet den indvendigt har gennemgået en nænsom renovering. Det tidsløse og eksklusive materialevalg af bl.a. skabe fra Svane, Travertin klinker og gulvvarme overalt, lofter med indbygningsspots m.v. skaber en flot harmonisk helhed.

Udvendigt er villaens facader vandskuret og hvidmalet og taget er et flot listetækket paptag.

Villaen er med et boligareal på 159 m² men skulle køber ønske yderligere boligkvadratmeter er der mulighed for at inddrage den eksisterende carport-/udhusbygning til bolig og der er udarbejdet 2 arkitektforslag.
Forslag 1 indeholder 2 børneværelser, badeværelse og hall og forslag 2 indeholder 4 børneværelser, gangareal og hall.

Villaen opvarmes med nyindlagt fjernvarme og der kan suppleres op med brændeovnen som er placeret i stuen.

Villaen indeholder: Entre - Bryggers med vask, skabe fra Svane med skydedøre samt vaskemaskine og tørretumbler af mrk. Miele - Gæste badeværelse med stor bruseniche - Køkken/alrum med eksklusivt køkken fra Svane med låger og skuffer med el samt alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Fra alrummet er der direkte udsigt til vandet - Opholdsstue med direkte udsigt til vandet og udgang til den store terrasse via det store gulv-til-loft vinduesparti - Børneværelse/arbejdsværelse med udsigt til vandet via det store vindue - Soveværelse med udsigt til vandet, skabe fra Svane med skydedøre samt direkte adgang til stort badeværelse - Stort lækkert badeværelse med væghængt toilet og stor bruseniche.

Der er kun cirka ca. 2 minutter fra villaen til motorvejen og videre herfra tager det kun cirka 30 minutter at køre til Aalborg. Endvidere indenfor kort afstand finder du bl.a. Søsportshavnen, Bangsbo Skov, Bangsbostrand Skole, is-stadion, dagligvarebutik m.v..

Ring 9843 4300 og aftalt tid for en fremvisning af denne fantastiske villa…..

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Helge Rodes Vej 7, Bangsbostrand, Frederikshavn
Sag: 281015

Kontantpris 6.750.000
Ejerudgifter pr. mdr3.890
Boligareal m2159
Carport areal m262
Bebygget areal m2 159
Grundareal m2 2070
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1986
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter26.484 / 23.504
Udbetaling340.000
Ejerudgifter pr. mdr3.890

Boligen er set gange8946

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Helge Rodes Vej 7, Bangsbostrand, Frederikshavn - 281015

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau