menu

Naptjert - 146 m² + 99 m² garage-/udhusbygning

I det skønne Napstjert område finder I dette sommerhus som byder på et boligareal på hele 146 m², herudover får I fornøjelsen af en ekstraordinær stor garage-/udhusbygning på 99 m². Bygningen er indrettet med en stor dobbelt garage med klinkegulv, loft til kip og 2 elhejseporte, et værkstedsrum med klinkegulv, et grovkøkken med klinkegulv, vask og plads til vaskemaskine, disponibelt rum med klinkegulv og 2 køjepladser samt et badeværelse.

Siden opførelsen i 1979 er sommerhusets boligareal i 2004 blevet udvidet idet der mod nord blev tilbygget et stort soveværelse og mod syd en stor skøn opholdsstue. Begge tilbygninger blev tegnet af arkitekt Kjeld Høgh Thomsen og med det flotte listedækket paptag, de hvidmalede vinduer og en sort/hvid facade fremstår sommerhuset således som en harmonisk enhed.

Tiden der skal bruges på vedligeholdelse af udenomsarealerne er meget begrænset, idet sommerhuset er beliggende på en 3.434 m² stor naturgrund. Fra grunden er der under 200 meter til den vidunderlige og børnevenlige badestrand med fint hvidt strandsand.

Ca. 4 kilometer nord for sommerhuset ligger den lille hyggelige by Ålbæk, hvor der ligger dagligvare- og specialbutikker og fortsætter I yderligere 20 kilometer nordpå rammer I Skagen.

Sommerhuset indeholder: Bryggers med bord med vask og klinkegulv - Stort køkkenalrum med skønt lysindfald fra de øst- og vestvendte vinduespartier. Der er desuden udgang til den østvendte morgen terrasse - En fantastisk opholdsstue med loft til kip, tagvindue, Morsø brændeovn samt et stort sydvendt vinduesparti med 2 store skydehævedører som fører videre ud til en dejlig og delvis overdækket sydvendt terrasse hvorfra naturen kan nydes - Fordelingsgang med skabe - Badeværelse med bruseniche og klinkegulv - 2 værelser - Stort soveværelse med loft til kip, masser af skabe og udgang.

I området er der offentlig kloak og I skal således ikke bekymrer jer om eventuelle problemer med en septiktank. Sommerhuset har indtil nu været benyttet som helårsbolig, hvilket bl.a. er årsagen til at opvarmningen sker via en luft-til-vand varmepumpe.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Tyttebærvej 18, Napstjert, Jerup
Sag: 280623-1

Kontantpris 2.500.000
Ejerudgifter pr. mdr2.628
Boligareal m2146
Udhus m210
Bebygget areal m2 146
Grundareal m2 3434
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1979
Ombygget2010

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.434 / 12.230
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr2.628

Boligen er set gange2020

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tyttebærvej 18, Napstjert, Jerup - 280623-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Kuskevej 26, Bratten
Jerup
Kontantpris2.495.000
Boligareal m2144