menu

Fritidshusgrund udbydes til salg i budrunde - mindstepris kr. 795.000,-

Der er kun meget få ubebyggede grunde tilbage i det gamle Bratten-område og går I og drømmer om at bygge jeres drømmehus så får I her muligheden for at købe denne særdeles attraktive fritidshusgrund som er beliggende KUN ca. 100 meter fra klitterne og den super lækre sandbadestrand i Bratten.

Grunden er på 1.281 m².

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand, og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag.

Ved købmanden, som ligger under 400 m. fra grunden, kan du forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød og aviser m.v. og i sommeren 2016 har foreningen Glade venner af Bratten anno 2011 fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby som Fakta i Elling nås på under 5 minutter.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Møjen 29, Bratten, Strandby
Sag: 261018-1

Grundareal m2 1281

Boligen er set gange1007

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Møjen 29, Bratten, Strandby - 261018-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau