menu

Bratten - Rigtigt hyggeligt fritidshus UDEN udlejningsforpligtigelser

Beliggende på en 2.777 m² stor skøn naturgrund omkranset af træer udbydes nu dette bjælkehus fra 1980 til salg til kun kr. 995.000. Fritidshuset fremstår særdeles pænt og yderst velholdt og senest i 2015 har den nuværende ejer fået pålagt nyt tag og skiftet tagrender og nedløb. Nedløb er i øvrigt tilsluttet individuelle faskiner og ved alle nedløb er der etableret rensebrønd.

På grunden er der anlagt en god carportbygning med både udhus med klinkegulv og et super fint rum indeholdende sauna, bruseniche, bord med vask samt vaskemaskine. Hele bygningen er ligeledes med tag og tagrender fra 2015.
Der medfølger desuden et fritstående redskabsskur samt et legehus og en hyggelig bålplads til glæde for fx de mindre børn og/eller børnebørn.

Der er under 800 meter til den skønne badestrand med hvidt strandsand og klitter og lige før du når stranden passerer du købmanden og en rigtig fin legeplads.

Fritidshuset indeholder: Entre med klinkegulv med skab - Kombineret køkken og opholdsstue med trægulv, brændeovn, varmepumpe samt udgang til både en sydvendt delvis overdækket træterrasse og en østvendt træterrasse hvor morgenkaffen kan nydes - Fordelingsgang - Værelse med trægulv og sovesofa - Soveværelse med skabe og 2 sovepladser - Værelse med trægulv og 2 køjesenge - Badeværelse med brusekabine - Integreret udhus med klinkegulv.

I huset er der monteret et varmeflytningssystem (isoleret) således at varmen fra brændeovnen kan transporteres ud til værelserne.

Fritidshuset er til fri disposition allerede denne sommer i det der ikke er indgået aftale med udlejningsbureau om udlejning i 2020 og fremefter. Skulle den nye ejer ønske at foretage udlejning vil en skønnet årlig lejeindtægt ligge på omkring kr. 30.000.

Ring 98434300 for fremvisning af dette fritidshus, hvor husets ydre sammen med grundens karakter skaber den helt rigtige stemning.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Revlen 1A, Jerup
Sag: 260320-1

Boligareal m266
Udhus m223
Carport areal m215
Bebygget areal m2 72
Grundareal m2 2777
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1980

Boligen er set gange1758

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Revlen 1A, Jerup - 260320-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267
Søndergade 64, Hou
Hals
Kontantpris1.095.000
Boligareal m265