menu

Skønt sommerhus ved Bratten Strand

Vi er taget en tur ud til det dejlige område ved Bratten Strand, som er kendt for et godt sammenhold mellem sommerhusejerne samt et område, der er socialt attraktivt både for voksne og børn. Området har omkring 600 sommerhuse, så der er rig mulighed for at finde legekammerater at boltre sig med, eller samle folk til en hyggelig grillaften på terrassen. Endvidere har området en fantastisk købmand, med et bredt sortiment af dagligvarer så der er mulighed for at få de fornødne ting til ferien, desuden er købmanden et naturligt samlingssted for både børn og voksne.

Sommerhuset er beliggende på en 10.660 m² grund hvoraf 6.321 m² udgør et vejareal og 916 m² udgør et strandbeskyttelsesareal og kun få minutters gang fra den skønne badestrand, hvor der er mulighed for en skøn dukkert i Kattegat. Til sommerhuset findes fint anneks (ikke godkendt til boligareal) med 2 sovepladser og toilet, 2 gode udhuse med god opbevaringsplads, samt en stor græsplæne hvor børnene fint kan spille en lille fodboldkamp eller to med områdets andre børn.

Velkommen indenfor i en fin entré med plads til at hænge overtøjet, herfra er der adgang til fint værelse med 2 sovepladser og skønt badeværelse med bruseniche. Køkkenet finder I i åben forbindelse med stuen, hvor brændeovnen skaber en hyggelig stemning på de lidt køligere aftener. Fra stuen er der også udgang til den sydvestvendte terrasse, hvor I kan nyde sommerens solrige dage. Sommerhuset indeholder yderligere 2 gode værelser med hver 2 sovepladser.

Mangler I et sted at nyde weekender og ferier i et børnevenligt område tæt på stranden, så kan dette skønne sommerhus være en god mulighed.

For mere info omkring området og grundejerforeningen, se mere på www.bricksite.com/brattenstrand.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Kippen 22A, Bratten, Jerup
Sag: 220316-2

Boligareal m263
Udhus m241
Bebygget areal m2 63
Grundareal m2 10660
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1969

Boligen er set gange6193

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kippen 22A, Bratten, Jerup - 220316-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267
Lerbækvej 74, Kæret
Frederikshavn
Kontantpris795.000
Boligareal m247
Søndergade 64, Hou
Hals
Kontantpris1.095.000
Boligareal m265
Tranebærvej 16
Jerup
Kontantpris1.495.000
Boligareal m285
Nørtvedvej 62, Bratten
Strandby
Kontantpris1.595.000
Boligareal m2150