menu

Moderniseret rækkehus beliggende i rolige omgivelser i nordbyen !!

Indflytningsklart rækkehus på 65 m2 som løbende er blevet moderniseret og energimæssigt forbedret med hulmursisolering og ekstra loftisolering. Senest har den nuværende ejer fået lagt nye træ- og linoleumsgulve, opsat nye trælofter og moderniseret badeværelset.

Vinduerne og døre er tidligere udskiftet til plastprofiler og du slipper således for afslibning og malerarbejde.

Rækkehuset indeholder: Vindfang med linoleumgulv - Fordelingsgang med linoleumgulv - Flot tidløst køkken fra Designa med køkkenfronter i hvid højglans. Gulvbelægning er linoleumgulv - God lys opholds- og spisestue med trægulv og dejligt lysindfald fra det store sydvendte vinduesparti hvori der er terrassedør med udgang til en flisebelagt terrasse og en skærvebelagt have - Badeværelse med klinkegulv med gulvvarme samt bruseniche med foldbar glas låge - Soveværelse med trægulv og skabe - Børneværelse med trægulv.

Foran ejerlejligheden er der anlagt et stort flisebelagt areal som fint kan anvendes som morgen terrasse eller til parkering af cykler eller andet.

Ejerforeningen består af ialt 5 ejerlejligheder, hvortil der er fælleshus med et aflåseligt pulterrum samt plads til egen vaskemaskine og cykler.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Skivegade 4, Frederikshavn
Sag: 210921-1

Boligareal m265
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1965
Energiklasse

Boligen er set gange1594

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skivegade 4, Frederikshavn - 210921-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Kragholmen 208, 1. th.
Frederikshavn
Kontantpris1.150.000
Boligareal m281
Markedsvej 29, St.
Frederikshavn
Kontantpris745.000
Boligareal m267