menu

Fritliggende andelsbolig - månedlig boligafgift KUN kr. 2.900

Det er ikke ofte, at en af de attraktive andelsboliger beliggende på Apholmenvej/Askekrogen udbydes til salg, så hvis du er interesseret og gerne vil have en fremvisning, er det bare at ringe på telefon 98434300.

Foreningen består af 17 fritliggende andelsboliger som er opført i 1989.

Andelsboligen, som er med et boligareal på 95 m² + 23 m² udestue, er skønt beliggende i kort afstand til bl.a. Frederikshavn Golfklub, dagligvarebutik og ikke mindst Frederikshavns dejlige badestrand med klitter og fint hvidt strandsand.

Andelsboligen indeholder: Entre - God opholdsstue med udgang til udestue - Flot tidløst HTH-køkken med hvide køkkenelementer - Spiseplads - 2 værelser med skabsplads - Bryggers med klinkegulv, bord med vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler - Soveværelse med skabe - Renoveret badeværelse med klinkegulv med gulvvarme samt bruseniche - Udestue på ca. 23 m².

Til andelsboligen er der en skøn have med 2 flisebelagte terrasser. Endvidere medfølger der en carport og udhus til andelsboligen.

En skøn fritliggende andelsbolig i en god andelsboligforening.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Apholmenvej 6, Frederikshavn
Sag: 210823-1

Boligareal m295
Udhus m26
Carport areal m221
Etager1
Antal værelser3
Byggeår1989
Energiklasse

Boligen er set gange1480

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Apholmenvej 6, Frederikshavn - 210823-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau