menu

Velholdt fritidshus uden udlejningsforpligtigelser og med nyt stort terrasseareal

Stenhøjhus opført i 1983 på en 1.667 m² stor grund, som er beliggende stille og roligt for enden af blind vej, og med kun ca. 300 meter til den skønne og børnevenlige sandbadestrand. Fra morgen til aften har du mulighed for at nyde solen fra de skønne og nyanlagte terrassearealer og når duggen falder kan man med fordel rykke ind under den overdækkede del af terrassen.

Fritidshuset, som er med et boligareal på 70 m² + udhus på 7 m² med plads til vaskemaskine, fremstår i en rigtig god stand og har bl.a. siden opførelsen fået pålagt et nyt flot listedækket paptag (2007), som giver taget en karakterfuld overflade.

Fritidshuset indeholder:
Opholdsstue med Morsø brændeovn fra 2016, trægulv, loft til kip og udgang til 2 træterrasser, hvoraf den ene delvis er overdækket. Stuen har et dejligt lysindfald fra de to gulv-til-loft vinduespartier - Køkken med spiseplads i åben forbindelse til stue - Soveværelse med skabe, trægulv og loft til kip - Fordelingsgang med trægulv - Værelse med skabe, trægulv og loft til kip - Værelse med skab, trægulv og opgang til hems - Badeværelse med bruseniche og direkte adgang sauna.

Sælger har ikke udlejet fritidshuset, så der overtages ingen udlejningsforpligtigelser og I kan således fuld ud disponere over huset fra overtagelsen.

Området, hvori Rapsmarken er beliggende, er en af de yngre udstykninger så derfor er fritidshuset tilsluttet offentlig kloakering ligesom der er indlagt fiberbredbånd.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand, og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag. Ved købmanden kan du forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød og aviser m.v. og i sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby som Fakta i Elling nås på under 5 minutter.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Rapsmarken 6, Bratten, Strandby
Sag: 210218-2

Boligareal m270
Bebygget areal m2 77
Grundareal m2 1667
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1983

Boligen er set gange5240

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Rapsmarken 6, Bratten, Strandby - 210218-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267
Søndergade 64, Hou
Hals
Kontantpris1.095.000
Boligareal m265