menu

Frederikshavn - Villa på 169 m² + stor muret garage-/udhusbygning

Drømmer I om at bosætte jer i et børnevenligt villakvarter, hvor børnene trygt kan lege på de lukkede villaveje, hvor villaen er beliggende tæt på skole, institution, fritidsinteresser, indkøb m.m., og hvor der i området er stisystemer så børnene trygt kan gå/cykle til og fra skole ja så kunne Damsgårdsvej 61 meget vel være villaen for jer.

Villaen er med et velindrettet boligareal på 169 m² og er anlagt på en 754 m² stor grund med bl.a. en nem have, sydvendt terrasse samt en god flisebelagt indkørsel med plads til flere biler og som fører videre hen til den 56 m² store muret garage-/udhusbygning med elhejseport.

Villaen indeholder: Lækkert køkken/alrum med et luksuriøst køkken fra Multiform. Der er alt i hårde hvidevarer bl.a. indbygget kaffemaskine fra Siemens, vinkøleskab samt 2 x indbygnings ovne fra Siemens. Bordpladen som fuldender køkkenet, er en flot og unik bordplade i Italiensk marmor og med nedfældet induktions kogeplade og vask. Alrummet er udstyret med en flot Rais brændeovn fra 2022 og fra alrummet er der udgang til den skønne og delvis overdækket terrasse - Regulær og lys opholdsstue bl.a. med en sydvendt glaskarnap og dobbelt glasdør til alrum - Lækkert badeværelse med Multiform inventar - 2 gode børneværelse - Soveværelse med garderobeskabe med skydelåger og direkte adgang til badeværelse - Badeværelse med bruseniche og spabad - Bryggers med bord med vask, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt glasdør til køkken.

Jf. energimærket er tagrummet isoleret med ca. 300 mm mineraluld og plastvinduerne og døre er med en 2-lags energi-termorude.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Calundan på tlf. 9843 4300 for fremvisning af dette skønne hjem.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Damsgårdsvej 61, Frederikshavn
Sag: 201123-1

Boligareal m2169
Garage areal m256
Bebygget areal m2 169
Grundareal m2 762
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1981
Ombygget1998
Energiklasse

Boligen er set gange2273

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Damsgårdsvej 61, Frederikshavn - 201123-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Snerlevej 7
Strandby
Kontantpris2.295.000
Boligareal m2132
Otto Ruds Vej 3
Frederikshavn
Kontantpris1.600.000
Boligareal m2160
Kærtoften 21
Frederikshavn
Kontantpris1.650.000
Boligareal m2108