menu

Fredeligt og ugeneret beliggende fritidshus

Beliggende på en blind vej i det populære sommerhus område Bratten finder vi dette hyggelige fritidshus på Musbakken. Huset er beliggende på en 3.199 m² grund og rummer 73 bolig m² samt en 16 m² udestue.

Rundt om huset er der anlagt flere terrasser, som giver rig mulighed for at nyde solens stråler, uanset hvor den står på himlen og i fuldstændige rolige og private omgivelser.

Fritidshuset indeholder: Fordelingsgang med klinkegulv - 3 gode soveværelser - Badeværelse med bruseniche og klinkegulv med el-gulvvarme - Kombineret køkken og opholdsstue med brændeovn og loft til kip - Udestue - Baderum med spabad, klinkegulv og direkte adgang til sauna.

Der er ydermere en stor carport, flere overdækkede arealer og en hyggelig lille hytte med til ejendommen.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag. Ved købmanden kan du forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød og aviser m.v. og i sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet.

Leder I efter et hyggeligt fritidshus i Bratten i fuldstændig rolig og ugeneret omgivelser, så giv et et kald på 98434300.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Musbakken 12, Bratten, Jerup
Sag: 200619-2

Boligareal m273
Carport areal m243
Bebygget areal m2 95
Grundareal m2 3199
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1977
Ombygget2000

Boligen er set gange634

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Musbakken 12, Bratten, Jerup - 200619-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Lerbækvej 74, Kæret
Frederikshavn
Kontantpris795.000
Boligareal m247
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267