menu

Hesteejendom i naturskønne omgivelser

Reduceret pris!

Har I en drøm om at bo på landet, med plads til at have et par heste gående - så har I muligheden lige her. Denne skønne ejendom er beliggende helt ugeneret omgivet af træer og skønne marker, så der er virkelig mulighed for at geare ned og komme væk fra byens stress og larm, og alligevel har I kun 15 min. i bil ind til Frederikshavn, og der er rigtig gode busforbindelser.

Ejendommen er trukket godt væk fra vejen, og er beliggende med en hestefold på begge sider af ejendommen. Til ejendommen finder I en stor maskinhal, hvor det kun er fantasien der sætter grænserne, samt en fin stald med 3 hestebokse og nyt tag. Rundt om ejendommen er en dejlig ugeneret have, med bl.a. hundegård, drivhus, frugttræer og flere hyggekroge hvor I rigtig kan nyde roen og udsigten til hestene.
Mellem de 3 bygninger er der et grønt areal, hvor der er mulighed for at lave den skønneste sydvendte gårdhave, hvor man rigtig kan nyde sommerens solrige dage.

Ejendommen indeholder: Bryggers med direkte adgang til maskinhallen - Entre med klinkegulv og oliefyr - Nyere køkken fra 2014 med udgang til haven - Badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme - Stort soveværelse - Kombineret opholds- og spisestue med brændeovn - Mellemgang med udgang til skøn terrasse - 2 værelser.

Der er i 2013 anlagt nyt nedsivningsanlæg.

Alt i alt en rigtig hyggelig ejendom som løbende er blevet moderniseret og som fremstår i en rigtig god stand og lige til at flytte ind i.

Jordtilliggende andrager 2,7306 ha inkl. vejareal.

Bestemt et besøg værd!!

Michael Steinmann Calundan
Kontakt:
Michael Steinmann Calundan

Rydalvej 17, Rydal v/Åsted, Frederikshavn
Sag: 170217

Kontantpris 1.100.000
Ejerudgifter pr. mdr1.874
Boligareal m2106
Erhvervsareal m2291
Bebygget areal m2 106
Grundareal m2 27306
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1900
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter4.399 / 3.898
Udbetaling55.000
Ejerudgifter pr. mdr1.874

Boligen er set gange12403

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Rydalvej 17, Rydal v/Åsted, Frederikshavn - 170217

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau