menu

Rækkehus med hyggelig gårdhave og tæt på skøn badestrand

Rækkehuset er beliggende i den hyggelige havneby Ålbæk med kort afstand til indkøb, offentlige transport, Ålbæks hyggelige havnemiljø og børnevenlig badestrand.
Rækkehuset, som har et bebygget areal på 157 m² hvoraf de 127 m² er boligareal og de 30 m² er carport i forlængelse af stort parkeringsareal, alt er beliggende på en 348 m² stor grund med helt lukket og ugeneret gårdhave mod sydvest, hvilket giver et minimum af vedligeholdelse på grunden.

Boligen indeholder: Forgang - Toilet med gulvvarme - Depotrum - Værelse med indbygget skabe - Badeværelse med bruseniche og gulvvarme - Værelse med skabe - Soveværelse med indbygget skabe og udgang til gårdhave - Åben spiseplads i forlængelse af køkken med udgang til hyggelig gårdhave - God regulær stue med varmepumpe - Bryggers med bord med vask, oliefyr og udgang til overdækket indgang.

Rækkehuset rummer mange muligheder, hvad end det er til sommerbolig, førstegangskøberne eller blot parret, som sætter pris på et hjem uden for meget vedligehold.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Vibevej 32, Ålbæk
Sag: 15612313

Boligareal m2127
Bebygget areal m2 157
Grundareal m2 348
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1977
Energiklasse

Boligen er set gange1345

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Vibevej 32, Ålbæk - 15612313

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau