menu

Hammerlækker lejlighed i Skagen midtby med egen parkering

I denne ikoniske og historiske bygning, som tidligere husede det gamle Skagen Bibliotek, findes denne fantastiske ejerlejlighed som en af de få af sin slags. Med en beliggenhed som denne, får man ikke en mere central placering med både gågaden og Skagen Havn indenfor kort afstand samt nem adgang til offentlig transport og indkøbsmuligheder. Ligeledes har man kun 800 meter til den børnevenlige badestrand Sønderstrand med Vippefyret og klitlandskabet som kendes fra Skagensmalerne.

Ejerlejligheden er i 2016 nænsomt renoveret med fokus på stemning og funktionalitet, samt med klinker på de eksklusive badeværelser og gennemgående egetræsplanker i hele lejligheden, hvilket giver et fuldendt helhedsindtryk. Køkkenet er moderne og suppleres godt af det rå touch, som New Yorker væggen bidrager med. Væggen skaber en åben overgang til den store stemningsfulde stue, hvor der er rigeligt med plads til at samle familie og venner.

Ejerlejlighedens 190 m² indeholder: Åben lys entré med skabe og kig gennem lejligheden - Badeværelse med klinker og bruseniche - Åbent kontor i forbindelse med entré - 2 gode værelser hvoraf det ene er med udgang til overdækket tagterrasse - Stor stue med åbning til køkken - Stort Svane køkken med indbygget barskab og vinkøleskab, fin spiseplads samt udgang til stor sydvendt tagterrasse - Soveværelse med aircondition, walk in closet samt eget badeværelse med klinker, bruseniche og vaskesøjle.

Når du går ud på den store sydvendte tagterrasse, mødes du af en fantastisk udsigt over alle de røde tegltage i Østerby, og du kan hurtigt forestille dig at ligge i solsengen med en kold drik i hånden, mens du nyder solen.

For adgang til ejerlejligheden kan man både benytte trapperne, men man har også mulighed for at bruge den tilhørende lift elevator. Derudover har man gode parkeringsforhold i det, der medfølger både garage og yderligere 1 parkeringsplads.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Sct. Laurentii Vej 23, 1., Skagen
Sag: 15612229

Kontantpris 6.995.000
Ejerudgifter pr. mdr4.130
Boligareal m2190
Garage areal m220
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1900
Ombygget2016
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter39.630 / 31.342
Udbetaling350.000
Ejerudgifter pr. mdr4.130

Boligen er set gange7275

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 23, 1., Skagen - 15612229

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau