menu

Skøn ejerlejlighed med minimalt vedligehold og adgang til pool i Gl. Skagen

Tæt på strand midt i Gl. Skagen findes denne lækre ejerlejlighed i lukket område med rolige omgivelser. I Krøyers ferielejligheder får man både Gl. Skagens skønne atmosfære, den helt særlige stemning med de skagensgule huse med røde tegltage og samtidig har man en beliggenhed med kort afstand til Solnedgangspladsen, det skønne Vesterhav og Skagen Klitplantage. Ligeledes er der blot 5 km. ind til Skagen by.

Denne skønne ejerlejlighed er opført i kvalitetsmaterialer og fremstår ligeledes velholdt og klar til direkte indflytning. Lejligheden har en god rumfordeling med mulighed for at samles foran pejsen i stue eller nyde aftensolen på den sydvendte træterrasse.

Ejerlejligheden er 100 m² stor og indeholder: Entré i forbindelse med stort køkken alrum med spiseafdeling og udgang til formiddagsterrasse - Sofaafdeling med åben pejs og opgang til 1. sal samt udgang til aftenterrasse - Badeværelse m. bruseniche og bidet. 1. sal indeholder: Repos - Soveværelse med skabsplads og fransk altan - Toilet med håndvask - 2 Værelser med fransk altan. Der er tilhørende skur med bord med vask og skabe, vaskemaskine samt teknik.

Ferielejlighederne i Krøyers har adgang til fællesbygning med fællesrum med køkken og pejsestue på 1. sal, som man har mulighed for at leje. Ligeledes har man adgang til swimmingpool, boblebad og sauna. Til lejligheden medfølger en parkeringsplads, og til øvrige biler er der gæsteparkeringspladser at finde. Her har du en lejlighed, hvor du kan tage direkte på ferie og nyde roen og faciliteterne og lade ejerforeningens vicevært om vedligeholdelsen af lejlighedens ydre.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Højensvej 34L, Skagen
Sag: 15612228

Kontantpris 2.495.000
Ejerudgifter pr. mdr5.415
Boligareal m2100
Udhus m26
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2005
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.075 / 11.986
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr5.415

Boligen er set gange3317

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Højensvej 34L, Skagen - 15612228

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau