menu

Totalrenoveret ejerlejlighed i centrum med parkeringsplads

Denne totalrenoverede ejerlejlighed med central beliggenhed udbydes nu til salg. Med kort afstand til både gågaden, indkøb, offentligt transport, Skagen Havn og kun 800 meter til den børnevenlige badestrand, Sønderstrand, med Vippefyret har denne ejerlejlighed en central placering, der byder på et væld af oplevelser. Ligeledes rummer denne ikoniske bygning fra 1900 masser af historie og har tidligere lagt lokaler til det gamle Skagen Bibliotek.

Ejerlejligheden er gennemrenoveret i 2016 med optimal udnyttede af lejlighedens kvadratmeter og lyse toner, som leder tankerne på lyset over Skagen og naturens rå materialer. Med loft til kip og fritliggende spær får man en god følelse af rummelighed, og samtidig er de velplacerede kviste med til at bringe lyset ind i lejligheden.

Ejerlejlighedens 132 m² indeholder: Repos med garderobe plads - Fordelingsgang der munder ud i stuen og med udgang til sydvendt træterrasse - Værelse med trægulv - Badeværelse med klinker, gulvvarme og bruseniche - Vaskerum med klinker - Åbent køkken/alrum med spiseplads og stue med trægulv, loft til kip, fritliggende spær samt opgang til hems - Hyggestue i kvist - Soveværelse med trægulv, walk in og kvist. Lejligheden er super hyggelig og smuk med en skøn luftig indretning.

Med udgang fra fordelingsgangen kommer man ud på den sydvendte træterrasse, hvor man ugeneret kan sidde og nyde solen samt den mageløse udsigt over alle de røde tegltage i Østerby. Tilhørende ejerlejligheden findes lift elevator, udhus og garage til parkering af bilen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Sct. Laurentii Vej 23, 2., Skagen
Sag: 15612193

Boligareal m2132
Udhus m25
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1900
Ombygget2016
Energiklasse

Boligen er set gange1325

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 23, 2., Skagen - 15612193

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Ørnevej 4, 1. tv.
Frederikshavn
Kontantpris3.575.000
Boligareal m2120
Ørnevej 4, 1. th.
Frederikshavn
Kontantpris3.575.000
Boligareal m2120