menu

Velholdt sommerhus beliggende ud til fredet natur med 350 meter til badestrand

Sommerhuset er beliggende på en 1000 m² stor naturgrund direkte ud til områdets fællesareal, der adskiller huset fra klitterne og stranden. Fællesarealet ejes af et privat ejerlaug med det formål at undgå bebyggelse i området ned mod stranden.

Sommerhuset er opført i 1984 og indeholdende på sine 68 m2 boligareal følgende: Entré - Dejlig lys stue med spiseplads, brændeovn, varmepumpe, udgang til sydvendt terrasse samt åbent til køkken med opvaskemaskine, keramisk komfur, kølefryseskab og emhætte og ligeledes udgang til østvendt terrasse - Værelse - Soveværelse med skabe - Badeværelse med klinkegulv - Køjeværelse med skabe. Både fra den nordvendte terrasse såvel som fra selve grunden har man god udsigt til områdets naturskønne fællesarealer. Yderligere findes der indbygget 6 m2 udhus til opbevaring samt 12 m2 overdækning.
Sommerhuset er udlejet via Toppen af Danmark og indbringer ca. kr. 50.000,- i lejeindtægt årligt. Kontakt SKAGEN Mægleren for mere information på dette sommerhus på 7010 4622.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Vølvensvej 5, Ålbæk
Sag: 15611971

Boligareal m268
Bebygget areal m2 74
Grundareal m2 1000
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1984

Boligen er set gange4521

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Vølvensvej 5, Ålbæk - 15611971

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Nordre Strandvej 33
Sæby
Kontantpris1.175.000
Boligareal m266