menu

Fantastisk flot Skagensvilla beliggende i Vesterby med Skoven i baghaven

Skagensvillaen som er opført i 1932 og tilbygget i 1996 er beliggende på 995 m2 stor flot anlagt grund med præsentabel forhave og indkørsel, skøn helt ugeneret sydvendt gårdhave med markise, sydvestvendt have med flere hyggelige terrassearealer og højbede stående ovenpå granit belægning samt et helt unikt orangeri. Yderligere findes der en lille hyggelig sydvendt altan samt en stor vestvendt altan med flot kig ned i den rigtig flotte have.

Huset indeholder: To delt Unoform bryggers med garderobe, bord med vask samt skabe – Fordelingsgang/ Hall stue med udgang til dejlig ugeneret gårdhave direkte mod syd - Unoform gæstebadeværelse med bruseniche – Hyggestue med Morsø brændeovn – Værelse - Stort soveværelse med walk-in garderobe og eget Unoform badeværelse med spabad, bruseniche og arrangement med terrasso bordplande – Forgang med trappe til 1. sal og nedgang til viktualiekælder - Spisestue med glas karnap og dobbelt fransk glasdør til gang – Stor stue med åben forbindelse til karnap med glaspartier ud mod haven - Stort Unoformkøkken/alrum med god spiseplads og åbent til karnap med udgang til den smukke baghave.

1. sal indeholder: Balkongang med ovenlysvinduer, køkken og stueafdeling i et med to kviste - 2 værelser med udgang til sydvendt altan - Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og arrangement med marmorbordplade - Stort værelse (tidligere en del af stuen) Stor stue med udgang til skøn sydvestvendt tagterrasse med fantastisk kig mod skoven og ned i haven.

En yderst smuk villa med mange flotte detaljer og en skøn beliggenhed.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lunds Alle 3, Vesterby, Skagen
Sag: 15611732

Kontantpris 8.295.000
Ejerudgifter pr. mdr5.124
Boligareal m2327
Bebygget areal m2 211
Grundareal m2 995
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer5
Byggeår1932
Ombygget1996
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter32.649 / 29.253
Udbetaling415.000
Ejerudgifter pr. mdr5.124

Boligen er set gange3313

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lunds Alle 3, Vesterby, Skagen - 15611732

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau