menu

Pragtfuldt sommerhus med en enestående beliggenhed

Godt gemt af vejen, midt i skøn og fredet natur ligger dette gennemførte Arkitekttegnet sommerhus.
Sommerhuset er opført i 1917, som en sommerbolig for apoteker V. Chr. Klæbel efter tegninger af arkitekten Ulrik Plesner. Apoteker Klæbel var stifter af Skagen Turistforening samt en af initiativtagerne til oprettelsen af Skagens Museum.

Dette pragtfulde sommerhus blev total renoveret i 2008 og har et boligareal på 186 m² + 48 m² dobbelt garage med 2 el-porte.

Sommerhuset har er en ugeneret og enestående beliggenhed med udsigt til Kattegat og uspoleret fredet naturlandskab lige uden for havedøren.
Med denne beliggenhed og dette enestående sommerhus, som ikke findes andre steder i Skagen, kan man virkelig nyde livet, roen, det rige dyreliv samt det fantastiske syn udover havet og Klitgården.
I kort afstand fra denne perle af et sommerhus fører en grussti ud til Den Tilsandede Kirke med bl.a. de skønneste gå- og cykelruter hvor den smukkeste natur kan nydes på tætteste hold.

Dette enestående sommerhus indeholder: Entre med trappe til stueplan og teknikrum – Vaskerum – Lækkert badeværelse med spabad hvor man kan ligge og se TV og bruseniche samt gulvvarme. Stueplan indeholder: Trapperum – Lækkert køkken med udgang til helt unik terrassemiljø med den skønneste udsigt over klithede – Anretter køkken med et trin til spisestue – Spisestue med udsigt til havet og klithede – Skøn stue med udgang til stor træterrasse og udsigt til klithede og havet. Første sal indeholder: Værelse med indbygget garderobe – Super hyggeligt værelse med stor kvist med udsigt over fredet klithede – Stort soveværelse med udgang til balkon og stor kvist med den smukkeste udsigt over fredet natur, Klitgården og havet – Badeværelse med bruseniche, kvist og den skønneste udsigt. Yderligere er der dobbelt garage skjult ind i klitten.
Anneksbygningen som er opført på Toldergårdsvej 29 er indrettet med: 2 værelser, badeværelse og stue med the køkken som ligger på egen selvstændig grund.


Hele sommerhuset er virkelig gennemført i de lækreste materialer som bl.a. Egeparket gulve – Alt hvad hjerte begære af teknik – Centralstøvsuger – Video overvågning – Alarm – Gulvvarme i alle rum – Hvidevarer i ypperste klasse - Ugeneret ude bruser samt meget mere.

Denne perle er en ener både beliggenhed og sommerhus.Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Toldergårdsvej 25, Vesterby, Skagen
Sag: 15611665

Kontantpris 12.500.000
Ejerudgifter pr. mdr7.798
Boligareal m2186
Kælderareal m228
Garage areal m248
Bebygget areal m2 90
Grundareal m2 39701
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1917
Ombygget2008

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter72.194 / 56.860
Udbetaling625.000
Ejerudgifter pr. mdr7.798

Boligen er set gange9468

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Toldergårdsvej 25, Vesterby, Skagen - 15611665

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau