menu

Hyggeligt og velholdt Skagenshus med skøn sommerhusstemning

Skagenshuset er beliggende få hundrede meter fra klitterne og stranden i et attraktivt område i Gl. Skagen, hvorfra der er gåafstand til Solnedgangspladsen.
Boligen som har et boligareal på 108 m², er beliggende på en 900 m² stor grund med flere skønne og ugenerede terrasser samt indkørsel til isoleret garage på 25 m² som evt. kunne indrettes til anneks.

Boligen indeholder: Overdækket indgangsparti - Entre med garderobe - Fordelingsgang med klinkegulv og garderobe - 2 værelser med skab - Badeværelse med bruseniche og gulvvarme - Soveværelse med skabe, udgang til skøn ugeneret sydvendt gårdhave samt indgang til eget badeværelse med bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine mv. - Køkken med god spiseplads, flotte fyrtræsplankegulve, udgang til sydvendt ugeneret gårdhave samt brændeovn der adskiller spisepladsen med stuen - TV stue med varmepumpe og brændeovn - Hyggestue i tilbygning med fantastisk lysindfald fra gavlvindue direkte mod syd.

Skagenshuset er med en helt igennem fantastisk og ugeneret gårdhave med flere hyggekroge samt med overdækket lille hjørne ud fra soveværelset.
Skagenshuset udlejes gennem Skagen Feriehusudlejning for 110.000.- for sommerperioden.Skagenshuset fremstår særdeles velholdt og klar til at flytte ind i.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Redningsvej 13, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611588

Boligareal m2108
Garage areal m225
Bebygget areal m2 108
Grundareal m2 900
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1984
Ombygget1998

Boligen er set gange4488

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Redningsvej 13, Gl. Skagen, Skagen - 15611588

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Engsig Bækvej 6, Bratten
Jerup
Kontantpris4.995.000
Boligareal m2398