menu

Selvstændig del af Søibergs Gård i Gl. Skagen udbydes til salg

2/3 dele af Søibergs Gård i Gl. Skagen udbydes til salg
Denne trelængede gård er beliggende på Kunstnerstien som er en lille blind grusvej, som fører fra Jeckelsvej ned til Søibergs Gård.
Søibergs gård ligger i Gl. Skagen med Ruths Hotel og Sømærket som nærmeste nabo. Tilbagetrukket med en helt exceptionel placering midt i fredet natur og med smukt kig til Sømærket og Ruths Hotel, finder man denne smukke gamle ejendom som er fredet. Ejendommen er indrettet med 2 beboelser hvoraf den østlige længe er indrettet med 2/3 dele af ejendommen og det er denne del der skal sælges.

Her har man natur, sand, strand, klitter og ikke mindst kort afstand til Sømærket, Ruths Hotel og sågar Solnedgangspladsen ligger i gå afstand.
Øst længens vestvendte side er af bindingsværk, resten er grundmuret. Søibergs Gård er opført i 1880, ombygget i 1930 og er restaureret 2014 – 18 samt beliggende på en 2.925 m² stor grund.

Øst længen indeholder: Entre (oprindelig hovedindgang) med trappe til 1. sal og udgang til den skønne have – Opholdstue med muret pejs med indsats, flotte trægulve, paneler på vægge og synlige bjælker - Spisestue med synlige bjælker, flotte trægulve og Morsø brændeovn - Køkken med klinkegulv og lille spiseplads – Soveværelse med flot kig ned gennem haven og videre ud på fredet arealer – Gennemgangsværelse med skabe og flot kig ned gennem haven og videre ud over fredede arealer – Badeværelse med bruseniche, vask og toilet – Forgang med bord og indbygget brevsprække i gavlen – Gang med murstensgulv. 1. salen indeholder: Loftsrum – To værelser et i hver gavl, det ene med flot udsigt til Ruths Hotel og det andet med udsigt op imod Sømærket.

Kontakt SKAGEN Mægleren for en fremvisning af denne utroligt spændende og velbeliggende ejendom.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Kunstnerstien 5B, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611556

Kontantpris 5.950.000
Ejerudgifter pr. mdr3.009
Boligareal m2108
Udhus m233
Bebygget areal m2 73
Grundareal m2 2925
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår1880
Ombygget1930

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter23.368 / 20.935
Udbetaling300.000
Ejerudgifter pr. mdr3.009

Boligen er set gange5369

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kunstnerstien 5B, Gl. Skagen, Skagen - 15611556

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau