menu

Lækkert istandsat sommerhus lige til at flytte ind i...

Bunken, som grænser op til Golfbanen Hvide Klit, finder I dette renoverede, hyggelige træsommerhus på en 5.504 m² stor naturgrund. Her er der rig mulighed for at udfolde sig i de naturskønne omgivelser. Sommerhuset er godt beliggende i forhold til udflugter i Vendsyssel. Bunken Klitplantage grænser op til sommerhusområdet og her er skønne vandreture til Råbjerg Mile, ligeledes er der gode cykelruter, både Vestkystruten og Østkystruten går forbi området. Til hyggelige Skagen er der blot 15 km, desuden er Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring og Lønstrup indenfor kort afstand, alle steder byder på spændende oplevelser.

Sommerhuset er opført i 1971 og har et boligareal på 70 m² som fordeler sig med: Dejlig lys entré / Fordelingsgang – Lyst badeværelse med brusekabine, vaskemaskine, klinkegulv og lyst arrangement med vask – Soveværelse med skab – Værelse med skab – Værelse med skab – Flot køkken som ligger i åben forbindelse med stuen – Stue med god spiseplads med udgang til lækker nyere træterrasse samt store vinduespartier ud mod skøn natur. Der er indlagt fibernet i huset.

Sommerhuset er renoveret med nye terrasser, vinduer, køkken, badeværelse, gulve – Det gør at sommerhuset er lige til at overtage og bare nyde fra dag et. Ring på 7010 4622 og book en fremvisning.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Girafvej 2, Bunken, Ålbæk
Sag: 15611521

Boligareal m270
Bebygget areal m2 70
Grundareal m2 5504
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1971

Boligen er set gange2664

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Girafvej 2, Bunken, Ålbæk - 15611521

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Søndergade 64, Hou
Hals
Kontantpris1.095.000
Boligareal m265
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267