menu

Velholdt rækkehus centralt i Skagen

Centralt i Skagen finder I dette velholdte rækkehus i et plan og med god parkeringsplads. Herfra er man i gåafstand til Skagen Bryghus, Skagen Kirke, indkøb, restauranter, havnen samt Skagens smukke attraktioner og seværdigheder. Blot 1,5 km er der til den populære badestrand Damstederne.

Rækkehuset er opført i 1982 og er løbende blevet moderniseret, så det i dag fremstår lyst, venligt og lige til at flytte ind i. Der er en stor flisebelagt og indhegnet gårdhave med en havepavillion, her kan man bruge mange af de skønne solskinstimer og benytte havepavillionen til de sene sommeraftener. På den anden side af rækkehuset er der et havehus med plads til opbevaring.

Rækkehuset er 77 m² stort og indeholder: Entré – Soveværelse med skabe – Badeværelse med bruseniche – Stue med udgang til gårdhave – Værelse – Spiseplads – Køkken - Bryggers med udgang mod nord.

Med dette dejlige rækkehus, får I både en central beliggenhed samt et rækkehus der er yderst velholdt. Ring på 7010 4622 for en fremvisning.

Alba Schwartz Vej 4A, Skagen
Sag: 15611448

Kontantpris 1.895.000
Ejerudgifter pr. mdr1.174
Boligareal m277
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1982
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter7.485 / 6.637
Udbetaling95.000
Ejerudgifter pr. mdr1.174


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Alba Schwartz Vej 4A, Skagen - 15611448

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau