menu

Træsommerhus beliggende på skøn naturgrund tæt ved havet

For enden af blind stikvej finder I dette sommerhus på en 1.247 m² stor naturgrund, hvorfra der blot er 600 meter til skøn børnevenlig sandstrand. Sommerhuset ligger i det fredlige sommerhusområde ca. 3 km syd for Ålbæk, der med det idylliske havne- og bymiljø indbyder til mange hyggestunder og gode café- og restaurantbesøg.

Fra området er der kort afstand til både Skagen, Frederikshavn og Hirtshals, dermed er de mange skønne seværdigheder, attraktioner og naturområder i Vendsyssel indenfor rækkevidde.

Dette Kalmar sommerhus på 50 m² er opført i 1982 og indeholder: Indgangsparti - Åbent køkken - Spiseplads - Stue med varmepumpe - Badeværelse med bruseniche - Soveværelse - Værelse - Dertil er der træterrasse, som er delvis overdækket.

Ønsker I et sommerhus i skønne omgivelser tæt ved stranden, hvor I samtidigt har rig mulighed for at sætte jeres eget præg på boligen, så er sommerhuset her på Solbærvej et oplagt emne. På den store grund er der rig mulighed for at lave en tilbygning eller garage, og udfolde sig kreativt så jeres sommerhusdrøm kan blive til virkelighed.

Solbærvej 8, Knasborg, Ålbæk
Sag: 15611266

Boligareal m250
Bebygget areal m2 50
Grundareal m2 1247
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1982

Boligen er set gange1884

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Solbærvej 8, Knasborg, Ålbæk - 15611266

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Lerbækvej 74, Kæret
Frederikshavn
Kontantpris795.000
Boligareal m247