menu

Flot ny opført EBK sommerhus i Kandestederne

Kandestederne er kendt for den uspolerede natur med hede og klitter samt den skønne badestrande ved Vestkysten. Fra sommerhuset er der kun få minutters gang til den skønne badestrand ved Vesterhavet og Vandreklitten Råbjerg Mile som er en af de største vandreklitter i Europa og ca. 15 minutters kørsel til Skagen by.

Sommerhuset er opført på en 3.576 m² stor naturlig sommerhusgrund med små klitter omkring på grunden, dermed er der god plads for at bygge til. Sommerhuset er opført i 2017 og fremstår derfor indflytnings klart.

Sommerhuset er med et rigtig godt udnyttet boligareal på 60 m² som indeholder: Åben entre med garderobe - Lyst badeværelse med hvide klinker på gulv og væg, bord med vask og vaskemaskine - Køkken med halvmur til spiseplads - Stue med brændeovn, udgang til skøn sydvest vendt terrasse samt i åbenforbindelse med spiseplads ved køkkenet - Køjeværelse med 2 sovepladser og skab - Værelse med skab - Soveværelse med skabe.

Yderligere er der gode terrasser modøst, syd og vest hvor solen kan nydes hele dagen mens man lytter til havets brussen i baggrunden og ser på den uspolerede natur der er i området.

Et skønt og smukt sommerhus hvor pladsen er godt udnyttet.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Vagtbakken 3, Kandestederne, Skagen
Sag: 15611199

Kontantpris 2.465.000
Ejerudgifter pr. mdr2.491
Boligareal m260
Bebygget areal m2 60
Grundareal m2 3576
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2017

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter10.228 / 8.909
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr2.491

Boligen er set gange12530

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Vagtbakken 3, Kandestederne, Skagen - 15611199

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Brattenvej 58, Bratten
Jerup
Kontantpris1.995.000
Boligareal m272