menu

Flot moderniseret andelsbolig med en månedlig husleje på kun kr. 2.625,-

I Ravnshøj, som ligger ca. 8 km vest for Frederikshavn, finder vi denne flotte ende-andelsbolig som har 95 m2 boligareal samt 23 m2 udestue fra 2011. Andelsboligen ligger for enden af en stille og særdeles børnevenlig villavej, og med kun ca. 700 m til Ravnshøj Skole som tilbyder klassetrin op til 9. klasse og fritidsordning. Der er fra skolen også mulighed for at benytte offentlig transport til f.eks. Frederikshavn.

Ravnshøj, som har mange børnefamilier, har et aktivt foreningsliv og et godt sammenhold i hele byen. Der er flere mindre virksomheder i byen herunder entreprenørvirksomhed, autoværksted og ikke mindst Ravnshøj Kiosken på Hjørringvej. Derudover er der en god idrætsforening med mulighed for forskellige sportsgrene.

Andelsboligen som fremstår lys og moderne indeholder: Entre/bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler - Køkken med gulvvarme og alt i hårde hvidevarer - Fin spiseplads i forbindelse med køkken - Opholdsstue med brændeovn og udgang til udestuen - Fra udestuen er der udgang til haven - Fordelingsgang - Badeværelse med bruseniche - Værelse - Soveværelse. Der er mulighed for at genetablere et ekstra værelse. Der er ved indgangen en dejlig overdækket flisebelagt terrasse og haven er anlagt med granitskærver og mindre bede.

Der er fra haven en fantastisk dejlig udsigt ud over marker, hvor hestene går nogle måneder om sommeren, og til Åsted Ådal. En udsigt som skal opleves.

Ring på 9843 4300 for fremvisning af denne særdeles flotte andelsbolig.

Michael Calundan
Kontakt:
Michael Calundan

Hanetoften 42, Ravnshøj, Frederikshavn
Sag: 150517

Kontantpris 595.000
Boligareal m295
Udhus m27
Carport areal m219
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1990
Energiklasse
Mdl. boligydelse2.625
Mdl. forbrugs udg. a/c215

Liggetid dage:243
Boligen er set gange5586

Download salgsopstilling

Download salgsopstilling


Navn:

Telefon:

E-mail:

 Ønsker du også at få tilsendt via Post til din adresse?

 Ja, Calundan må kontakte mig på telefon eller mail

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hanetoften 42, Ravnshøj, Frederikshavn - 150517

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau