menu

Byhus med krostue/restaurant i stueplan (udlejet) og ledig super lejlighed på 1. sal beliggende i Skagen

Særdeles velholdt charmerende byhus beliggende forenden af gågaden i Skagen.

Byhuset er opført med gulmalede vandskurede udvendige overflader og har rødt tegltag og hvide vinduer med termoglas.

Byhuset indeholder velkendt restaurant/krostue i stueplan (bortforpagtet). Restaurant og krostue indeholder - vindfang - forstue/gang til dame og herre toiletter - krostue med bar og restaurations lokale med spilleautomater og flere siddepladser. Der er endv. køkken og lager og udgang til hyggelig gårdhave miljø.

Lejligheden på 1. sal er smagfuldt renoveret og nyistandsat for få år tilbage. Lejligheden indeholder - forstue - dejligt køkken - lækkert badeværelse med bruseniche - rigtig fin stue med altan til Sct. Laurentii Vej og loft til kip. Der er endv. stort soveværelse med skabe og loft til kip.


Lidt historie omkring huset fra sælger og hvem det har tilhørt.
Ejendommen på hovedgaden fik ny identitet i 1967, blev til restaurant og bar - Bjerres Bar / Linie 74. Der blev lavet køkken efter alle kunstens regler, hvor smørrebrødsjomfruerne lavede smørrebrød efter bestillingerne på de lange smørrebrødssedler. Mod hovedgaden blev der indrettet en såkaldt rød stue og en blå stues (med hvide duge). Der blev lagt dansegulv med Et piano i hjørnet, som vores far underholdt på og spillede op til dans. I den lange bygning blev LINIE 74 indrettet, dvs en bar med små borde i hver side med alt tænkeligt originalt inventar og udstyr fra sporvogne i Kbh - lædersæder, læderstropper, skilte fra stoppesteder, messingbeholdere til brugte billetter osv osv. Baren var for enden. Stedet, som åbnede i 1967, blev så populært, at indgangsdøren måtte låses. Der kom dørmand på, som gennem en luge så folk an.

I gården kom der pigtråd over det høje plankeværk. Folk sad og stod som sild i en tønde. Om sommeren
var der folkesangere fra England, som kunne bo ovenpå og der var udsendelse fra baren i et af de
populære lørdag tv programmer.

Det gik langsomt ned af bakke med vores fars helbred, han fik diagnosen lunge emfysem, kunne ikke
længere komme omkring og måtte sætte forpagtere på. Og sporvognen forsvandt hen ad vejen.
Vores far døde i 85 ikke længe før de daværende forpagteres kontrakt udløb. Uden vores vidende satte vores mor 74 til salg hos Birger Nordman. Min skotske eksmand insisterede på, at vi købte. Så jeg drog afsted fra England til Skagen med to små drenge, blev i 5 mdr for at sørge for renoveringen samt finde forpagter

UDVIDELSE og RENOVERING
I 2003 fik jeg Mogens Kassow (ham og hans kone er gode venner) til at tegne en udbygning af overetagen med altaner med henholdsvis morgen og aftensol samt indretning af en lejlighed. Alt blev pillet ned og bygget op på ny - et større job.
Der var påkrav om ekstra isolering mellem etagerne, hvilket var en god ting, da vi aldrig har været generet af støj fra baren. Mogens altaner blev efterfølgende kopieret adskillige steder i byen.
Ved samme lejlighed blev der lagt nyt tegltag. Alle vinduer og døre blev udskiftet, og lejligheden fik
separat indgang.

NY FORPAGTER
Siden købet i 85 har der kun været to forpagtere. Den sidste var forpagter i 18 år efter at have arbejdet 12 år for den tidligere forpagter. Hun kørte træt og måtte give op, før hendes sidste 5-årige kontrakt udløb. Hun havde gjort det godt i alle de mange år uden at ændre noget som helst.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sct. Laurentii Vej 74, Skagen
Sag: 141219-1

Boligareal m269
Erhvervsareal m2158
Bebygget areal m2 183
Grundareal m2 457
Energiklasse


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 74, Skagen - 141219-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Søndergade 133A
Frederikshavn
Kontantpris3.500.000
Boligareal m276