menu

Rødstens rækkehus på 81 m² og med en skøn terrasse

Har du brug for en nem og overskuelig bolig så kunne dette fine rødstens rækkehus (ejerlejlighed) måske lige være hjemmet du er på udkig efter.

Du får et boligareal på 81 m² + et udhus på ca. 5 m² og brugsret til carport.

Herudover får du glæde af et skønt udeareal i form af en sydvendt flisebelagt terrasse som er omkranset af et plankeværk.

Rækkehuset er beliggende i en velfungerende ejerforening som består af i alt 24 ejerlejligheder og via ejerforeningen sørges der bl.a. for snerydning.

Rækkehuset indeholder: Entre med klinkegulv og plads til vaskemaskine - Flot og tidløst køkken fra KVIK med hvide grebsfri køkkenfronter og åben forbindelse til opholdsstue - Opholdsstue med sydvendt gulv-til-loft vinduesparti og udgang til flisebelagt terrasse. I stuearealet er der fint plads til også at have et spisebord stående.

Via en god og brugervenlig hvidmalet trappe kommer du op på 1 sal som indeholder: Stort børneværelse med kvist - Godt soveværelse med tagvindue og skab - Badeværelse med bruseniche.

Gulvene i stuen, køkken, soveværelse og børneværelse er af samme praktiske type.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Hånbækvej 38K, Frederikshavn
Sag: 141022-1

Boligareal m281
Udhus m25
Etager2
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1988
Energiklasse

Boligen er set gange2428

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hånbækvej 38K, Frederikshavn - 141022-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau