menu

Renoveret villa i naturskønne omgivelser

Vi er taget en tur 12 km nord for Frederikshavn, hvor denne hyggelige bolig med mulighed for dyrehold er beliggende i naturskønne omgivelser. Ejendommen er beliggende så der er adgang fra både Rendborgvej og Råsigvej.

Boligen er beliggende med hele 7,3 HA grund omkring sig, som er anlagt hvor I har adgang til egne søer, skov og mange hyggekroge. Til boligen finder I endvidere et stor udhus og flere små, hvor det kun er fantasien der sætter grænserne, og der er god plads til den kreative handyman.

Vi ankommer til den hyggeligste flisebelagte gårdhave hvor der er rig mulighed for at nyde sommerens solrige dage i fuldkommen fred og ro. Efterhånden som dagen går på hæld, kan hyggen flyttes over på den anden side at huset, hvor en stor sydvendt og delvis overdækket terrasse kan sætte nogle hyggelige rammer for en grillaften og et glas rødvin alt imens den ugeneret udsigt til søen og skoven kan nydes.

Villaen er i 1 plan på hele 224 m², og indeholder: Entré med plads til overtøjet - Børneafdeling med 3 gode værelser og lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche - Dejligt landkøkken fra Ikea i åben forbindelse til den store stue, hvor der er både brændeoven og udgang til den skønne overdækket terrasse - Forældreafdeling med walk-in-closet, dejligt soveværelse med udgang til terrasse og badeværelse med gulvvarme, bruseniche og sauna.

Hvis I drømmer om en bolig i skønne naturomgivelser, hvor der er rig mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag, så kunne dette være en bolig for jer.

Bestemt et besøg værd!

Anja Hansen
Kontakt:
Anja Hansen

Råsigvej 58, Frederikshavn
Sag: 140720-2

Kontantpris 2.295.000
Ejerudgifter pr. mdr2.316
Boligareal m2224
Carport areal m220
Bebygget areal m2 224
Grundareal m2 73722
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1920
Ombygget1980
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter9.087 / 8.137
Udbetaling115.000
Ejerudgifter pr. mdr2.316

Boligen er set gange4425

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Råsigvej 58, Frederikshavn - 140720-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Rydalvej 15, Rydal v/Åsted
Frederikshavn
Kontantpris2.750.000
Boligareal m2238
Understedvej 28
Frederikshavn
Kontantpris2.250.000
Boligareal m2224