menu

Direkte med udsigt til vandet og Hirsholmene

Drømmer du om at bo tæt på strand og vand........... så har du nu muligheden for at erhverve denne eksklusive liebhavervilla som er beliggende i 1. klitrække på Nordre Skanse i Frederikshavn. Villaen er opført i gode og gedigne materialer og således, at du som ejer har et minimum af udvendig bygningsvedligeholdelse.

Villaens boligareal er på 205 m² og er i 2007 opført på en 515 m² nem grund som er beliggende i gåafstand til bl.a. Rønnerhavnen, Palmestranden, Skansen og Frederikshavn Golfklub. Der er til villaen endvidere en indbygget 30 m² stor garage med klinkegulv og el-hejse port samt et indbygget 12 m² isoleret og opvarmet hobbyrum ligeledes med klinkegulv.

Materialevalg til skabe, gulve og lofter mv. er gennemgående i hele villaen og skaber en rigtig flot helhed. Hele stueetagen er med klinkegulve med gulvvarme og skillevægge og bagmur er 11 cm. tegl som er vandskuret. Vinduerne er træ/alu med lavenergi termoruder og tagrender, nedløb, udvendige lamper og inddækninger er kobber.

Villaen indeholder: Overdækket indgangsparti - Entre/mellemgang med indbyggede skabe, elevator til overetage samt åben og brugervenlig trappe til overetage - Lækkert køkkenalrum med et gulv-til-loft vinduesparti og hvorigennem den fantastiske og uspoleret udsigt til vandet suges ind - Østvendt værelse ligeledes med gulv-til-loft vinduesparti og en fantastisk udsigt - Viktualierum med kølingsanlæg - Lækkert smagfuldt badeværelse med bruseniche med glaslåge, væghængt toilet samt håndklædevarmer - Bryggers med vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler - Integreret garage med klinkegulv og elhejseport. Fra garagen er der direkte adgang til såvel boligen som til hobbyrummet.

Overetagen indeholder: Opholdsstue med udgang til en ca. 25 m² stor terrasse hvorfra man kan nyde den vidunderlige udsigt til vandet og og den lille øgruppe Hirsholmene - Stor reposareal med ovenlys, skydedørsgarderobe og adgang til elevator - Stort vestvendt soveværelse med udgang til en 24 m² stor vestvendt terrasse. Fra soveværelset er der direkte indgang til både walk-in closet og stort lækkert badeværelse med ovenlys, kar, bruseniche med glaslåge samt væghængt toilet og bidét.

Udenomsarealerne er dels anlagt med flisebelægning og dels tæt bunddækkebeplantning og du slipper således for en masse havearbejde.

Villaens energimærke er i kategori A2010 og varmeforbruget i energimærket er beregnet til en årlig udgift på kr. 12.212 for 262 m² opvarmet bygningsareal.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Nordre Skanse 58A, Frederikshavn
Sag: 130218-1

Kontantpris 4.650.000
Ejerudgifter pr. mdr3.688
Boligareal m2205
Bebygget areal m2 156
Grundareal m2 515
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.415 / 16.501
Udbetaling235.000
Ejerudgifter pr. mdr3.688

Boligen er set gange7963

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nordre Skanse 58A, Frederikshavn - 130218-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Tronderupvej 28, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.695.000
Boligareal m2241
Strandhusevej 15, Sulbæk
Frederikshavn
Kontantpris4.995.000
Boligareal m2187