menu

Lækker villa opført i 2022 på 214 m² + 48 m² garage

Beliggende i det nyere villakvarter Golfparken udbydes nu denne super lækre villa til salg. Villaen, som i 2022 er opført i en moderne funkisstil, er med et boligareal på 214 m² + en integreret garage på 48 m² med elhejseport.

Villaen kræver et minimum af udvendig bygningsvedligeholdelse, bl.a. er vinduerne træ/alu fra Rationel og der er ingen gavle eller udhæng som skal males - tiden kan derfor bruges på at nyde udelivet på de mange gode terrassekvadratmeter, hvor der er masser af plads til havemøbler og solsenge.

Indvendigt er der gulvvarme overalt og samme flotte gulv med sildebensmønster går igennem i alle opholdsrum. Inventar i køkken, bryggers og på begge badeværelser er fra Designa og farve- og materialevalg er smagfuldt afstemt efter hinanden.

Villaen, som er med et Nilan ventilationsanlæg med varmegenvinding, indeholder: Dejlig rummelig entre - Bryggers med bord med vask, ergonomisk rigtigt placeret vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til den store garage - Lækkert køkken/alrum med stor vaskeø, alt i hårde hvidevarer bl.a. integreret køleskab, integreret fryseskab, 2 x indbygnings ovne samt indbygget kaffemaskine. Loftshøjden i køkken/alrum er 3.65 m. og som en ekstra god detalje i køkken/alrum er der indbygget alkove. Fra køkkensektionen er der udgang til en morgenterrasse og fra alrum er der udgang til en vidunderlig vestvendt og delvis overdækket terrasse - Opholdsstue med dejligt lysindfald fra det store vinduesparti - Soveværelse med walk-in-closet og direkte indgang til badeværelse - Lækkert forældre badeværelse med væghængt toilet, stor bruseniche med indbygget armatur med 1-grebs blander, indbygget håndbruser og indbygget rund rainshower. Ved vasken er der ligeledes indbygget håndvaskarmatur.

Børne-/ungdomsafdelingen indeholder: 3 gode børneværelser og alle med egen terrassedør - Lækkert badeværelse med væghængt toilet, bruseniche med indbygget armatur med 1-grebs blander, indbygget håndbruser og indbygget rund rainshower. Ved håndvasken er der ligeledes indbygget håndvaskarmatur - Fordelingsgang.

I Golfparken bor der masser af børnefamilier og børnene kan trygt lege på de lukkede villavej ligesom de har en nem og sikker vej til skolen. Yderligere i kort afstand fra kvarteret finder I golfbane, dagligvarebutik, børnepasning, Palmestranden osv.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Golfvej 24, Frederikshavn
Sag: 120423-1

Boligareal m2214
Bebygget areal m2 262
Grundareal m2 1001
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2022
Energiklasse

Boligen er set gange4715

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Golfvej 24, Frederikshavn - 120423-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Vangensvej 9, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris3.695.000
Boligareal m2271
Tronderupvej 34, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.195.000
Boligareal m2173
Lillevej 4, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2218
Møllehus Alle 26
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2319
Golfsvinget 12
Frederikshavn
Kontantpris3.795.000
Boligareal m2277