menu

Bangsbostrand, Frederikshavn - Beliggende i første række direkte til havet

Beliggende i første række med en helt unik udsigt finder du denne liebhavervilla som den nuværende ejer har moderniseret med bl.a. nyt køkken, nyt badeværelse, ny tagbelægning m.v.

Villaen, der er opført i 1985, er med et velindrettet boligareal på 150 m² og er beliggende på en 1.051 m² grund, direkte ud til Kattegat. Villaen byder bl.a. på skønne flisebelagte solterrasser, en flot og uspoleret panoramaudsigt udover Kattegat og en daglig mulighed for at følge færgetrafikken.

Villaen er beliggende således at den er fri for Pikkerbakkens skygge og aftensolen kan derfor om sommeren nydes til langt ud på aftenen.

Villaen indeholder: Bryggers med klinkegulv, bord med vask, skabe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler - Fordelingsgang med klinkegulv - Børneværelse med skabe og trægulv - Børneværelse/kontor med trægulv og udsigt til vandet - Skønt køkken/alrum hvorfra du har den mest vidunderlige havudsigt gennem det store gulv-til-loft vinduesparti som også er forsynet med en stor skydedør så du hurtigt kan komme ud på den sydvendte flisebelagte terrasse. Køkkenet er et tidsløst køkken fra Kvik med fronter i hvid højglans - Fra alrummet går man videre ind i opholdsstuen og her bliver udsigtsoplevelsen bare endnu bedre. Et stort gulv-til-loft vinduesparti suger udsigten og vandet ind i stuen. Stuen er forsynet med pejs, trægulv og fra stuens terrassedør er der udgang til den østvendte flisebelagte terrasse hvor du næsten sidder i vandkanten - Soveværelse med skydedørsskabe og direkte indgang til badeværelse - Badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, flot inventar fra Kvik, bordplade med formstøbt vask, stor bruseniche med glasbyggesten som danner væggen til gæstetoilet - Hall med klinkegulv - Gæstetoilet.

Vest for villaen er der carport med isoleret redskabsskur og carporten kan med fordel anvendes som overdækket aftenterrasse og haven er utrolig nem og overskuelig.

Ring 98434300 hvis du vil opleve herlighederne.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Marinus Bødkers Vej 13A, Bangsbostrand, Frederikshavn
Sag: 110518-1

Kontantpris 4.995.000
Ejerudgifter pr. mdr2.978
Boligareal m2150
Udhus m211
Carport areal m229
Bebygget areal m2 150
Grundareal m2 1051
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1985
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter21.716 / 18.555
Udbetaling250.000
Ejerudgifter pr. mdr2.978

Boligen er set gange3057

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Marinus Bødkers Vej 13A, Bangsbostrand, Frederikshavn - 110518-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Nordre Skanse 58A
Frederikshavn
Kontantpris4.650.000
Boligareal m2205