menu

Bratten - Hyggeligt sommerhus opført i 2009

Rigtig hyggeligt sommerhus (Liljehus) opført i 2009 med et velindrettet boligareal på 55 m².

Sommerhuset er beliggende på en dejlig stor grund på hele 3.252 m² med bl.a. fodboldbane, og huset står i en rigtig god og vel vedligeholdt stand.

Sommerhuset indeholder: Køkken/alrum med trægulv og åben forbindelse til opholdsstuen - Opholdsstue med brændeovn, trægulv, udgang til skønt terrasseareal samt opgang til hems. Fra det store vestvendte gulv-til-loft vinduesparti strømmer der i dagtimerne masser lys ind - Badeværelse med bruseniche, vaskemaskine samt klinkegulv med elgulvvarme - Soveværelse med trægulv og skabe - Værelse med 2 sovepladser og trægulv - Hems.

Bortset fra i værelset er der loft til kip i alle rum, hvilket er medvirkende til den skønne rumfølelse, man får når man opholder sig i sommerhuset.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand, og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag. Ved købmanden er der en stor legeplads og kan du forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød, m.v.. I sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby, som Coop 365 i Elling nås i bil på under 5 minutter.
Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Foldenvej 50, Bratten, Jerup
Sag: 110221-2

Boligareal m255
Bebygget areal m2 55
Grundareal m2 3252
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår2009

Boligen er set gange1754

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Foldenvej 50, Bratten, Jerup - 110221-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267
Doppen 18
Jerup
Kontantpris1.395.000
Boligareal m286