menu

Enestående UDSIGTSVILLA med 180 graders panoramaudsigt til Kattegat

Fantastisk villa opført i den klassiske bungalow-stil og i en nutidig arkitektur og som i materialevalg fremstår gedigent, enkelt og tilpasset, og samtidigt præcist og markant i en enkel og klar form.

Villaen er muret i mørke teglsten, og mod øst og vest kendetegnes villaen ved sine store vinduespartier der afspejler den omgivende natur, præger facaderne og giver villaen et levende udseende. Samtidig inviteres lyset og det åbne rum indenfor, og blikket søger automatisk den enestående udsigt over Frederikshavn og Kattegat.

En af arkitektens hovedidéer har været at skabe et tværgående opholdsareal, som både åbner sig i facaden mod øst og udsigten, og mod udeopholdsarealet mod vest, så man har glæde af den fantastiske udsigt gennem hele villaen. I vil kunne nyde privatheden i gårdhaven og nyde både solen og udsigten over byen og havet.

Underetagen indeholder: Fordelingsgang med klinkegulv, god trappe til overetagen samt indgangsdør til garage - Børneværelse med skydedørsgarderobe og udsigt udover Kattegat - Lækkert badeværelse med bruseniche, klinkegulv samt bord- og skabsarrangement - Stort dejligt bryggers med bord, vask, skabe og klinkegulv - 52 m² stor god garage med elhejseport.

Overetagen indeholder: Lækkert køkken/alrum hvorfra man har den mest fantastiske udsigt udover Kattegat og Frederikshavn. Fra både køkken og alrum har man udgang til stor østvendt altan hvor man ligeledes kan nyde den smukke udsigt - Opholdstueafsnit med indbygget brændeovn samt udgang til ca. 40 m² flisebelagt vestvendt og ugeneret flisebelagt terrasse - Flot badeværelse med bruseniche og klinkegulv - Børneværelse med udgang til den østvendte altan - Stort soveværelse med skydedørsgarderobe og udgang til den skønne vestvendte terrasse.

Vinduerne er træ/alu med en mørklakeret aluramme, trægulve i alle opholdsrum, gulvvarme overalt både i over- og underetagen og med trådløse rumtermostater, IHC-elanlæg, fuldspartlede gipslofter i overetagen m.v.

Villaen og udsigten skal simpelthen opleves - vi arrangerer hurtigt en fremvisning så kontakt os gerne på 9843 4300.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Lerstien 31, Kilden, Frederikshavn
Sag: 101018-2

Kontantpris 3.398.000
Ejerudgifter pr. mdr2.136
Boligareal m2164
Garage areal m252
Bebygget areal m2 108
Grundareal m2 408
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter13.762 / 12.097
Udbetaling170.000
Ejerudgifter pr. mdr2.136

Boligen er set gange8660

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lerstien 31, Kilden, Frederikshavn - 101018-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Skovbrynet 4A
Frederikshavn
Kontantpris3.495.000
Boligareal m2146
Hoffmanns Vej 10, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris3.495.000
Boligareal m2249
Skolevangsvej 57, Elling
Frederikshavn
Kontantpris2.995.000
Boligareal m2444
Bakkevej 4, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris2.995.000
Boligareal m2187